Protsessi salastamise põhjustasid delikaatsed andmed eraelu kohta. Neid on palju – alates Suklese nadist majanduslikust olukorrast (isegi esimese kümnendiku killerile lubatud 10 000 eurost laenas Sukles tuttava naise käest, sest tal raha polnud) kuni ärimehe ärevushäirete ravimiseni.

Lisaks ütleb Sukles, et ta ei saanud aru vene keelest ja ei mõistnud, mida palgalise tapjana esinenud leedulane Aleksejs Siljavins rääkis. Siljavins küsis muu hulgas, kas ta koristab Suklese kohe päris ära. Need vestlused on politseil salaja linti võetud.

Veretöö jäi ära, sest leedulane oli politsei agent.

Sukles on korduvalt Ekspressile kinnitanud, et pole atentaati tellinud ega kedagi tapmisele kihutanud.

Kohtupidamine Suklese üle käib lühimenetlusena, mis tähendab, et tunnistajaid kohtusse ei kutsuta ja mõlemad pooled on nõus toimikutesse pandud tunnistustega. Suklese pool läks aga sellegipoolest vaidlustamise teed ja palus kohtul uurida, kas politseil oli üldse luba agentide Aleksejs Siljavinsi ja Lembitu Varese abiga tapmise tellimist matkida.

Süüdistusest on ka ära kadunud punkt, et Suklest ajendas kuritööle omakasu. Selle asemel väidab prokurör Steven-Hristo Evestus, et ärimeest motiveeris kättemaksuiha. Sukles sõdib Liblikuga Pärnu külje alla rajatud elamurajooni tulude pärast.