Kas teil on Lembituga mingi läbikäimine veel säilinud?
Jah, me oleme rääkinud teatud teemadel, kuid sisetunne ütleb, et parimaid sõpru ei saa meist enam kunagi.

Kas kirjutamine võttis kaua aega?
Minult telliti autobiograafia tegelikult juba viie aasta eest, aga selle lõpp muutus ajas pidevalt. Viimane kord muutsin ma seda veel mullu, kui ma kohtasin oma kallist imelist abikaasat. (Sian Llyod peab silmas miljonär Jonathan Ashmani ja tema hääles pole grammigi irooniat - K. K.)

Ma olen lugenud, et muutus ka pealkiri.
Jah, esialgu oli pealkirjaks "Sunshine and Showers", aga kui kirjastaja läks käsikirjaga selliste suurte klientide juurde nagu Tesco, Smiths ja Waterstone's, siis nende esindajad arvasid, et pealkiri ei ole piisavalt intelligentne.
Mõtlesime, mismoodi seda muuta, ja sõelale jäi kaks varianti: "Funny Kind of Life" ja "Funny Kind of Love".

Jätsite midagi raamatust ka välja?
Ma olen väga diskreetne inimene ja seetõttu oli minu jaoks muidugi teemasid, mida ma eales ei maini. Ma ei tahtnud, et mu raamat oleks selline kiss-and-tell nagu näiteks Jordani (Suurbritannia glamuuritar ja modell - K. K.) raamat.

Olen lugenud, et möödunud aastal, pärast Lembitust lahkuminekut, ei olnud te enam oodatud Downing Streetil toimunud heategevusüritusele?
Jah, ja see teeb ikka veel haiget - palju rohkem haiget kui kogu see rumal Cheeky Girlside lugu kokku.
Olin koos oma ­sõpradega kogunud ravimatu ­lihas­haiguse (motor neurone disease - K. K.) fondi tõesti suure summa raha, üle 80 000 naelsterlingi, ja üks põhjus, miks ma seda tegin, oli muide see, et Lembitu isa, kes oli äärmiselt meeldiv ja ülimalt intelligentne isik, tõeline džentelmen, põdes seda tõbe.
Kohutav oli, mismoodi tema toimiv aju jäi ülesütlevasse kehasse vangi. Mulle meeldis Lembitu isa väga.

Kas usute, et tõeline ja püsiv armastus kahe inimese vahel on võimalik?
Muidugi on! Kui ma vaatasin kas või, kuidas olid koos Lembitu isa ja tema naine Ene - nüüd elab ta lesena üksi Loode-Inglismaal -, siis selles polnud mingit kahtlust.
Ja nüüd olen ka mina ise leidnud oma elu armastuse!
Muide, kuna mu kallis abikaasa on tegev motospordis, on tal Eesti mootorratturite kaudu ka Eestiga teatud seos.

Palju raamatu eest raha saate?
Ma ei tea ja see ei ole mulle ka tähtis.
Kirjutasin selle raamatu üksnes sellepärast, et saada ise aru, mis mu elus toimus. Miks ma sattusin väga ebaloomulikku, mittefunktsioneerivasse suhtesse väga dysfunctional mehega. Mõista - see oli minu jaoks oluline.

Kas olete midagi ka varem kirjutanud?
Ma olen kirjutanud kogu oma elu. Olen reisiajakirjanik - möödunud nädalal ilmus minult üks lugu Mail on Sundays. Mul on oma kolumn ajalehes News of The World.

Kui olete reisiajakirjanik, siis olete kindlasti käinud ka Eestis?
Jah, koos Lembituga. Me käisime Tallinnas ja Tartus.

Mida te sellest reisist kõige enam mäletate?
Ma mäletan puid ja lund.