Kaljundi puhul võib mainida, et tema pidi olema üks tunnistajatest 2007. aastal Pärnu ööklubi Sunset ees toimunud juhtumis, kui Indrek Niit, Ivar Närep, Aimar Tõnts ja Henri Lebedevi vend Allan peksid ärimees Allain Karust, tekitades viimasele raskeid kehavigastusi. Paraku ei ilmunud Kaljund toona kohtusse ütlusi andma.

Lisaks eestlastele on klubi endale värvanud võitlejad Jaapanist ja Brasiiliast.

Veebiküljelt jääb mulje, et Eestis avaliku korra raske rikkumisega silma paistnud poksiklubi liikmed on oma  käe ja südame ka heategevusele - näiteks on külastatud koos viiekordse maailmameistri John Wayne Parriga Printsess Margareti nimelist lastehaiglat Austraalias.

Samal ajal müüb kohtutäitur Eestis Lebedevi siinset vara, et katta mehe üle miljoni krooni suurused võlgnevused. Näiteks on müügis Lebedevile kuuluv maja Sauga vallas Koopa teel hinnaga 200 000 krooni ja teine kinnistu samas kohas hinnaga 300 000 krooni. 

Nii mõnedki mainitutest on Pärnumaal tegutseva koguduse Eesti Njingma liikmed.

PS: Ekspress.ee stiilitoimetus püstitab siinkohal ka väikese mõistatuse. Mitmel pildil Everlasti klubi koduleheküljel ei ole ühelgi fotol oleval isikul rusikas püsti?