Keskerakonna peasekretär Priit Toobal teatas samas avalduses, et on Võsa käitumisest nördinud ning Võsa jätkamist erakonna juhatuse liikmena arutatakse augustis erakonna juhatuses.

Enne seda on Võsa silma paistnud järgmiste kahtlasevõitu saavutustega:

  • 2007. aasta september: Õhtusel alkoholimüügikeelu ajal Tallinnas sõidutas Peeter Võsa turiste alkoholi järele Maardusse ja tagasi, teatab Postimees. Võsa on lehe teatel otsustanud alkoholituriste aidata, luues vodkaekspressi liinil Tallinn-Maardu-Tallinn.
  • 2006. aasta september: Võsa langes Tallinnas Nõmme ühes parkmetsas purjuspäi vene keelt kõnelevate röövlite ohvriks - silm löödi paiste, kulm lõhki, jalg lombakaks, ära võeti mobiiltelefon, kett ja 100 krooni. Võsa kommenteeris SL Õhtulehele: „Ütleme nii, et ma polnud purjus, aga ka mitte kaine."
  • 2005. aasta juuni: oli Võsa purjus peaga Tallinnas Koplis Sepa baaris ja hakkas sealt väidetavalt külastajaid välja kihutama ja ülbitses turvameestega, mistõttu viidi politsei poolt kainenema; joobeks mõõdeti 2,53 promilli. Tulemuseks „Politseikroonika"  saatejuhi koha kaotus.
  • 2004. aasta november: Politsei toimetas laupäeva hommikul kell 8.26 Peeter Võsa kainenema. Mees magas Mustamäel asuva maja trepikojas. Karistus kiirmenetlusena 600 krooni trahvi.

Krister Kivi intervjuu Peeter Võsaga 2004. aastal: "See saade on minu igapäevane lobi ja leib"