Selle aasta lõpus lahvatanud skandaal paljastas, kuidas Riigikogu liige Indrek Raudne ja Tallinna linnavolikogu liige Nikolai Stelmach (kandikuga) Vene ärimeestele elamislubasid hankida aitasid. Meeste isiklike firmade abil said elamisloa ligi 150 rikast Vene ettevõtjat, kelle firmadest paljud olid registreeritud ühte Tallinna korterisse.

Veerpalu ja dopingukütid
Jaanuaris 2011 sattus mitmekordne olümpiavõitja, suusataja Andrus Veerpalu Otepääl dopinguküttide küüsi.
Aga veel enne kui avalikkus sellest teada sai, teatas Veerpalu üllatuslikult, et ei võtagi osa Oslo MM-võistlustest ja andis mõista, et lõpetab karjääri. Kord oli põhjuseks haigestumine külmetusse, kord põlvevalu.

Hiljem osutusid Veerpalu mõlemad proovid siiski positiivseteks ning augustis määras FISi kolleegium talle kolmeaastase võistluskeelu, mis omakorda kaevati edasi Rahvusvahelisse Spordiarbitraažikohtusse.

Vilja ja Taimo Toomast: joome voodis veini varavalgeni
“Palju naeru, kirge, ühised laulmised voodis veiniga varavalgeni,” kirjeldas oktoobris seltskonnaajakiri Kroonika abikaasade Vilja Savisaar-Toomasti ja Taimo Toomasti muretut elu nädalavahetuseti, kui europarlamentäär Vilja Brüsselist koju käima tuleb.

Detsembris rikkus kirglike kaasade lõbusate nädalalõppude rutiini aga siiski üks seigake: ärevaks ei teinud mitte keerulisse majandusseisu kruiisinud euroliit, vaid Vilja ekselukaaslane Vahur Kersna, kes avaldas elulooraamatu Vilja alastipildiga!

Aga nagu on Taimo kuldsed sõnad Kroonikas: “Ela ise, lase teistel elada ja naudi elu – ma mõtlen selle all kvaliteetset elu.”