Ballmer viibib Eestis terve tänase päeva ja lahkub õhtul Tallinnast eralennukiga.

Mäletatavasti ostis tarkvarahiid Microsoft mõned päevad tagasi 8,5 miljardi dollari ehk ligikaudu Eesti riigi ühe aasta eelarve suuruse summa eest Eesti IT-eduloo sümboliks peetud firma Skype.

Steve Ballmer ühines Microsoftiga 11. juunil 1980. Hiljem sai Bill Gates'i järeltulijaks juhatuse esimehena. Steve on käesoleval hetkel kõige kauem Microsoftis tööl olnud isik pärast Bill Gates'i. Ta on töötanud erinevates Microsofti osakondades kaasa arvatud „Operatsioonisüsteemide arendus,” „Operatsioonid,” „Müük ja tugi.” Juulis 1998 ülendati ta presidendiks, kuna Gates tahtis pühenduda tulevikustrateegiate väljatöötamisele. 13 jaanuarl 2000 asus ta Bill Gates'i kohale, kuna viimane astus tagasi. Juhatuse esimehena on tema käsutada ettevõtte rahaasjad. „Tehnilise visiooni” kontroll on siiski Bill Gates'i pärusmaa. 2003. aastal müüs Ballmer 8,3% oma aktsiatest, jättes endale 4% osaluse firmas. Samal aastal vahetas Ballmer töötajate aktsia valikute programmi välja, mis aitas saada kauaaegsetel töötajatel miljonärideks.

Steve Ballmer on omandanud veidriku kuulsuse oma üle võlli esinemiste tõttu. Huvitav, kas ka Tallinna Skype`i kontoris toimub praegustel tundidel midagi sarnast, nagu allolevas videos?