Peeter Allik, Urmas Viik jt Londonis

9. novembril avatakse Londoni kommertsgaleriis Novas Gallery Eesti, Läti ja Leedu graafikute grupinäitus "Power and Man. Three Countries. One Exhibition". Pressitekst reklaamis näitust kui 23 juhtiva balti graafiku esimest ühisnäitust Inglismaal, osalejaiks meilt Peeter Allik, Urmas Viik, Jaak Visnap, Kadri Alesmaa, Aili Vahtrapuu ja Inga Heamägi, Lätist tuntumatest nimedest näiteks Ilmars Blumbergs ja Juris Petraskevics, Leedust Anatoli Klementsovas. Samuti öeldakse teates, et graafika pole mingi oma aja ära elanud kunstiliik, vaid et graafilised tehnikad ja graafikapaberid võivad tänapäeval pakkuda palju innovatiivset mõtlemisainet.

Pierre & Gilles'i uued tööd Pariisis

10. novembrist kuni 10. jaanuarini 2007 on Pariisi Galerie Jerome de Noirmont'is avatud glamuurset gaycamp'i viljeleva kuulsa prantsuse kunstnikepaari Pierre & Gilles kahe viimase aasta loomingu ülevaade "Un monde parfait". Nagu sageli, käsitlevad kunstnikud ka seekord piiblimüüte ja kollektiivseid kitšfantaasiaid. Tuleval aastal tähistab paar 30 aastat koostööd muu hulgas näitustega Venemaal.

Kikerpuult džässharmoonia õpik

Üle mitme aastakümne on trükist ilmunud korralik eestikeelne džässi teoreetilist külge puudutav õpik, nimeka helilooja Kustas Kikerpuu "Jazžarmoonia", mille koostöös Eesti Muusikanõukogu ja Eesti Jazzliiduga on välja andnud muusikakirjastus SP Muusikaprojekt. Üle kümne aasta on Kikerpuu pidanud pedagoogi ametit G. Otsa nim Tallinna Muusikakooli pop-džässi osakonna juhtataja ja teoreetiliste ainete õpetajana ning on viimastel aastatel džässteoreetiliste ainete õppejõud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias.