Kristjan Rahnu ja Taavi Rim ei tarvitanud lõbutüdrukutega suhtlemisel oma õigeid nimesid, vaid eelistasid olla Kristo ja Ivo.

Võib öelda, et enamus suurest hulgast jälitamisprotokollide lisadest on prostituutide ja neile helistanud klientide omavahelised "ärikõned". Põhilised on küsimused, kus koht täpselt asub, mida naised on valmis tegema ja mis see lõbu kõik maksta võiks. Muide, paigas oli täpne hinnakiri: tund minetti, massaaži ja seksi - 1000 krooni; grupiseks (mees&2naist) 2500 krooni; pool tundi - 700 krooni.

Kuigi tegu on tõsise probleemiga, leidus ka selliseid telefonivestlusi, mis kohtunikugi naeru pidama panid. Näiteks ühes seletab slaavi päritolu Jelena raske aktsendiga, kus korter-bordell täpselt asub:
"See on hotell Metropoli juures."

Tundmatu meesterahvas: "Ah...mis hotell Mikrofon?"

Rahnu ja Rim hoidsid naiste tegemistel silma peal helistades või korteris käies. Tihti telefoneeriti ebasobival ajal ning naisterahvad pidid ütlema, et nad hiljem tagasi helistaksid, sest "klient on praegu".

Naised andsid osa teenitud rahast üle Rimile. Ühes kõnes kurdab prostituut Jelena, et tema vanemad arvasid, et kodus lebanud 1800 krooni on neile jäetud ja võtsid selle omale. Rim vastab, et see pole tema probleem, selle peale lubab naine Rimi osa muidugi ära maksta. Pärast kõnet helistab Rimi kohe Rahnule:
"No hakkab pihta. Helistas mulle ja rääkis, et mul on vanemad, võtsid raha ära mult. Ütlesin, et see pole minu probleem. Vastas, et saab aru, paneb tagasi."

Omavahel peavad sõjakaid telefonikõnesid kaks bordellis töötanud naist. Jaanuari lõpus jätab üks neist korteri võtme enda kätte, nii et teine ei saa paar tundi tööd teha. Selle peale saadab viimane sõnumi, et räägib sellest Kristole ja Ivole, "sest see on ka nende raha".

24. jaanuari õhtul helistab Rahnu läbi mitmeid Tallinna bordelle ja uurib hinnakirja, asukoha, tüdrukute arvu järele. Kella üheksa paiku valib ta numbri, mille leidis voodi.ee tutvusportaalist. Saanud teada, et tunni hind on 800 krooni ja naised on vanuses 23-35, teatab Rahnu: "Saatke siis kõige nooremad."

Ühes teises episoodis nurub Rahnu ühelt tütarlapselt, kas ta 1000 krooni tahaks teenida. Too küsib, et mis selle eest peab tegema. Kaup jääb siiski katki.