MINEERITUD LAMINAAT­PARKETT
Efektiivne diversioonirelv. Paigaldatakse hetkel 5–12 miljonit maksvatesse korteritesse ja 12–55 miljonit maksvatesse eramajadesse arvestusega, et pärast Eesti okupeerimist hakkavad seal elama vaenlase ohvitserid. Paigaldavad eriväljaõppega maaklerid-minöörid, näiteks Liis Lass. Asja iva on selles, et mineeritud laminaatparketiga korterites ja majades saab praegugi elada, kui ettevaatlikult käia ning teatud kohtadesse mitte astuda. Lastega peredele siiski ei soovitata. Olenevalt elamispinna suurusest teeb mineeritud laminaatparkett korteri või maja 1–1,5 miljonit krooni kallimaks, mis on muidugi kukepea.
 
AUTOMAATNE ISETULISTAV TUMBA
Tekitab helisid “puhh-puhh” ja “pahh-pahh”. Esimesel korral suhteliselt hirmutava toimega. Garanteeritud teenistusaeg 30 aastat. Rahuajal saab tumbasse tõmmata populaarseid mobiilihelinaid ja neid tumbal istudes nautida.
 
ÖISE NÄGEMISE SEADE “KÕUTS”

Kasutatakse tankidel ja soomukitel, võimalik paigaldada ka lennukitele ja laevadele. Tegemist on tavalise kassiga, kes teatavasti näeb hästi ka hämaras.
Projekteerimisviga: senini on suureks probleemiks kassi ja tankikomandöri vaheline infovahetus. Ehk siis: senini ei ole teada, mida kass pimedas ikkagi näeb. Katse-eksituse meetodil on siiski leitud kolm seaduspärasust:
a) kui kass kabuhirmus põgeneb, ei pruugi tegemist olla vaenlase ülekaalukate jõududega, vaid hoopis koeraga;
b) kui kass hoogsalt rünnakule tormab, ei pruugi tegemist olla vaenlase väikesearvuliste jõududega, vaid hoopis hiirega;
c) kui kass hirmsat moodi kräunuma pistab, ei pruugi see tähendada  märguannet viivitamatuks alistumiseks, vaid hoopis emast kassi.

UNIVERSAALNE ELUSÄILITUSRELV VALGE RÄTIK
Esmatarberelv, mõeldud kasutamiseks enne muu relvastuse kasutamist. Valget värvi riidetükk suurusega 1 x 1 meetrit. Kasutusjuhend: voldi lahti ja lehvita väärikate liigutustega vaenlase suunas. Lahendab kõik sinu sõjaga seotud probleemid.
Anna Tuld
Kranaadi militaarreporter