2. Pime roolijoodik, tartlane, 20aastane Kristjan Gradolf, kellele kohus mõistis kahel korral joobes ja juhtimisõiguseta autojuhtimise eest 6000kroonise rahatrahvi ja viiepäevase aresti. Ta ise põhjendas end sellega, et "kartis kaine peaga rooli istuda" (loe lisaks EPL-st: Kohus mõistis pimeda roolijoodiku vangi).

3. „Napikas" roolijoodik Rainer Veri (tollal 25), kelle kohus mõistis kolmeks aastaks vangi sõbra purjuspäi surnuks sõitmise eest. Nimelt tahtis ta 18-aastasets sõbrast naljaviluks hästi lähedalt mööda sõita, aga ei tulnud välja. Lisaks pandi Verele süüks ohvri laiba rüvetamist, sest ta viskas surnukeha pärast õnnetust teeäärsele prügimäele, kuid see ei leidnud kohtulikku tõendamist. (Loe lisaks SLÕL: JOKK! Sõbra surnukeha prügimäele visanud roolijoodik pääseb kolme vangla-aastaga)

4. Skandaalne „ärimees" itaallane Giovanni Sposato, kes on ähvardanud tappa oma pruuti, laianud seltskonnaajakirjanduses, ent midagi asjalikku teinud pole. Poolpaljad pildi ripuvad rate.ee-s, mille moderaatorit ta samuti on tappa ähvardanud. (Loe EEst: Sposato tegi LAVi ärimeestele tünga, Sitsiillase uskumatud seiklused)

5. Viljandi mõrvarlik noortekamp jt „mõttekaaslased". Näide: viis noorukit, kes peksid eriti julmal moel surnuks 45aastase väikest kasvu ja kõhetu mehe. Nende esialgne pikk vanglatulevik muutus tingimisi karistuseks (loe EE-st: Jõhker peks, surm ja tingimisi karistus).

6. „Ralliässad" Mikk Seger ja Joosep Laiksoo, kes põhjustasid teiste inimeste surmaga lõppenud ränkasid liiklusõnnetusi, ning kelle kohta Markko Märtin ütles, et nad ei vääri rallisõitja nime (Loe lisaks EE-st: (Märtini arvamus, Ralliäss Joosep ja kolm hukkunut).

7. Alexey (32), kes kutsus oma emale kiirabi, ent siis, kui kiirabibrigaad - velsker, arst ja parameedik - haigele vanainimesele appi tuli, virutas hullunud mees velskri põrandale ja tagus arsti peaga vastu seina (lood SLÕL-is).

8. Ardo ja Rauno, kes üritasid naiivselt Ines Karu röövida ja selle eest Eesti rikkaimalt mehelt Armin Karult ligi veerand miljardit krooni välja pressida (loe lisaks EE-st: Ines Karu röövi kavandajad olid rullnokad).

9. Viljandi rullnokk, kes kutsus hallikasvalgesse händkakukostüümi rõivastunult valimisšõud teinud Mark Soosaare Viljandis laulma, kuid enne seda ta pikali ja vigaseks lõi (loe lisaks SL Õhtulehe lugu).

10. Napslembene keskealine Eesti mees, kes nõuab Marhaba Toursilt Egiptuse reisi eest kompensatsiooni, sest väidetavalt jootsid Egiptuse hotelli töötajad teda kolm päeva pildituks, tekitasid maohaavad ja varastasid asju (loe lugu EE-st).

Napilt jäi välja pärdiklasi imiteeriv mees, kes kõõlus Tartu ööklubis Maasikas tuletõrje automaatkustutustoru toru küljes, sadas sellega alles, rikkus kõigi peo ja Rein Langi riided (loe artiklit EE-st).

Loe Ekspressist veel lisaks: Rullnoklaste sugukonna üldtunnused

Ning tuletagem meelde Wikipediat: Stereotüüpne rullnokk on madala haridustaseme ja piiratud huvideringiga noor mees (enamasti u 16 kuni 25 aastat vana), kes riietub sportlikult (nimetus ongi tuletatud moekalt kumeraks koolutatud nokaga pesapallimütsist) ja hindab kõrgelt autosid. [..] Rullnokkadele peetakse iseloomulikuks intellektuaalset piiratust, jõhkrat kõnepruuki ning sallimatust endast erinevate suhtes (sh rassism). Samasuguse elustiili esindajaid nimetatakse vahel ka jõmmideks või ossideks.