Arnold Rüütel, Eesti president: Mina siit Kadriorust küll ku­hugi redutama ei lähe. Mis minul karta – õige hõlma ei hakka kee­gi! Kuigi ühe korra ameerika soldatid juba käisid meil keldris sees. Ei aidand signalisatsioon ega miski! Lukud katki, kõik segamini keeratud! Ja igavene hulk pohlamoosi ära virutatud – ju vist "ekspertiisiks". Ehk mõtlesid, et see meil mingi keemiarelv?

Karl Gustav, Rootsi kunn:Ärevad ajad – mõtlesin minagi, et mis mul karta, kui ükspäev oli Jeep hoovis, tursked noored poisid peal. Lidusin, nagu jalad võtsid! Elu oli armas. Kesse tahab Bushi pere jõululauale minna?

Leedi Elizabeth, Inglise kuninganna: Milline barbaarne aeg! Kõik Euroopa kroonitud pead on ärevuses. Taani Margrethe just helistas. Ütles et teda ajasid ameeriklased mööda kasvuhoonet taga. Aga õnneks pääses Margrethe õhutusaugu kaudu välja. Ta ju nii peenikene – justkui piitsavars.

Andrew, väike prints: Kui keegi ründab, tuleb surnut teeselda! Ükskord jänki sattus peale, kui ma õues olin. Heitsin kohe pikali, käpad ülespoole. Tegin ennast hästi kangeks ja ajasin keele suust välja. Siis see nügis mind ja nuusutas, nii et tatti pritsis. Aga ma olin nagu päris laip! Jänki jäigi uskuma ja läks minema. Näete, kui lollid ameeriklased tegelikult on!

Gerhard Shröder, Saksamaa liidukantsler: Oi, nad olid kavalad! Jätsid ukse praokile. Mõtlesid, et tõmbavad mulle koti pähe niikui nina välja pistan! Aga ma olen tugev poiss! Tõmbasin nad jalust maha ja panin punuma. Enne pidama ei jäänd kui paksu metsa sees. Paugud käisid, haavlid tuhisesid üle pea. Väga hirmus oli! Lõpuks jõudsin jõe äärde. Lakkusin vett. Lõõtsutasin. Viimaks tuli õhtu. Hiilisin pimedas koju naise juurde. Naine küsis, et kus ma jälle lakkusin ja laaberdasin.

Jacques Chirack, Prantsuse president: Jah! Redutasin! Redutasin kuude kaupa mööda küüne ja keldreid. Magasin koos kanadega õrre peal. Jah! Aga nüüd sai villand. Olen Monacos. Jah! Mängin kaarte! Jah – tulgu! Tulgu! Võtku mind kinni! Söögu mind ära! Et mu kondid neile kurku kinni jääksid!

Tarja Halonen, soome president: Oli minulla pööningulla ilus pesäkene, sees oli seitsemän kaunist munakest. Haudusin rahulikult, kui ühtäkkia kargasid katuseluugista sisse kahdeksa mustadessa maskidessa hirmsat meest! Läks hirmsaksi taka-ajamiseksi ja hätavaevu pääsesin katkisesta aknasta väljä. Nyyd istun siin üksinda puu otsassa ja mõtlen, mida edasi tekema? Kus ma lään ja mis ma söön? Georg Bush tahtma mind ju paljaks kitkuma oma jõululauale!

Putin, Venemaa riigipea:Härra Bush võib meile siia külla tulla pärast jõule, kui tervis lubab. Pakume vareenikuid, võtame pitsi viina, käime saunas. Meil siin Moskvas on väga ilus aeg. Võtku proua kaasa, kui viitsib. Taldrikuid jätkub kõigi jaoks.

George W. Bush, ameerika president:Oleks süda aimand, mis jant selle Saddamiga tuleb, poleks teda üldse siia Valgesse Majja võtnud. Ta on meid kõiki üdini ära tüüdanud – tuiab igal pool, saapad jalas, lagastab, luristab nina, puhtust ei pea. Vaadake, mihuke ta on! Oleks, et ta kordki peale tualetti vett tõmbaks! Ei seda ei ole! Ja söögiaegadest kinni ei pea. Virutab suvalisel ajal midagi köögist laua pealt ja nätsutab, kus juhtub. Jäätmed jätab teleka ette vedelema. Koera kombed! Oleks parem sinna Bagdadi jäänudki! Sööb meid paljaks! Tõesti ma ükspäev võtan tal kratist kinni ja viskan tänavale! Iga kannatus saab otsa kunagi!

Saddam, kukutatud president: Mulle Ameerikas meeldib! Hea et sõdurid mind siia tõid! Bushil on täitsa ilus palee. Ja naised on tal kobedad. Mõnusad mutid. Puha pandavad! Ja söögid on nitševoo. Mõnus on jälle kroonu lobi peal olla. Küll tüütas ära see ringisebimine. Ja mida kõike siin telekas näitab! Vohh! Pole aega vetsuski käia – sihukesi filme tuleb kogu aeg!