Seoses peaminister Andrus Ansipi sõiduga USAsse peaks teda neljapäeval valitsuse istungil asendama kaitseminister Mart Laar. Laar puhkab. Sel juhul peaks juhtimise üle võtma keskkonnaminister Keit Pentus. Ka Pentus puhkab. Sel juhul läheb juhtimine vanima ministri kätte, kelleks on haridusminister Jaak Aaviksoo. Aaviksoo puhkab. Mistõttu peaministri ülesannetes tegutseb kultuuriminister Rein “Molekul” Lang.

2008. aastal tõi peaprokurör Norman Aas maadevahetuse kriminaalasjaga tegelevad riigiprokurörid Laura Feldmanise ja Inna Ombleri erandkorras enda otsealluvusse. Tänavu märtsis viis Aas naised oma otsealluvusest välja, allutades nad süüdistusosakonna juhile Heili Sepale. Kas nii valmistutakse peatseks kohtuotsuseks?

Pärast jalgratturite röövimist levis Eesti meedias uudis, et Liibanoni võimud kuulasid tunnistajana üle ühe riigis viibinud eestlanna. See teade mõjus rängalt röövitute naistele – nii mõnigi kahtlustas, millise mehe sõbratar see naine võis olla…

Riigikogu veebileht tutvustab reformar Kalle Pallingut kui AS Eesti Energia juhatuse liiget. Tegelikult on ta siiski nõukogu liige.