KENDER MAKSUJAMAS Maailma lühima peatoimetajakarjääri teinud Kaur Kenderil näib olevat jamasid maksuametiga. Kaur ja Anastasia Kenderile kuuluval kinnistul Keila vallas Kloogaranna külas on kinnistusraamatus käsutamise keelumärge maksu- ja tolliameti kasuks. Keelumärge on registri andmetel Anastasia Kenderi poolt!

ANDKE KIIREMAT INTERNETTI Eesti infoühiskonna arengukava ütleb, et 2020. aastaks on kogu Eesti kaetud kiire internetivõrgustikuga ning 60% majapidamistest kasutab üle 100 MB internetti. Ent 100 MB internet on kättesaadav juba praegugi ja aastal 2020 ei ole see kindlasti enam “kiire”. Miks nii madal latt? Majandusministeerium: “See on Eesti miinimumplaan. Algne latt tuleb EList, kus on eesmärgiks seatud, et 50% majapidamistest kasutab üle 100 MB internetti.”

KES VAIGISTAS TELEGRAMI? EASi rahastuse saanud alternatiivportaal Telegram muutis järsult nägu. Põhiosa ei moodusta enam vandenõuteooriad, vabamüürlased ja esoteerika, vaid leidub ka adekvaatset uudismaterjali. Loodus muidugi tühja kohta ei salli ja nii on ka meie lehes intervjuu võimsa esoteerikaguruga.

EESTLASED PERSONA NON GRATA’D Noored mustlased räägivad, et vanemad ei luba neil eestlastega naituda. Mustlane olevat kaasaks parim, siis tuleb venelane ja siis ei tule mitte midagi.