Rahvusringhäälingus tekitab elevust jutt, mille kohaselt võidakse teletegijaid tulevikus kohustada selgitama majas tuuseldavatele audiitoritele üksipulgi, kuidas üks või teine maksumaksja rahaga toodetud saade vastab ERRi nii-öelda statuudile.

Samas on ERR teinud märkuse saate “Kalailm” produtsendile Priit Kallasele, sest saatejuhid kandsid ekraanil esinedes kaubamärgiga rõivaid. Samuti peab Kallas tagama, et saates ei eelistataks ühe või teise kalavarustuse tootja tooteid.

Kunstiajaloolane ja Tallinna linnapea nõunik Jüri Kuuskemaa ei suuda otsustada, kas ta pooldab või ei poolda Mustpeade maja tagastamist Mustpeade vennaskonnale. Praegu on ta üks selle häälekamaid vastaseid, pidades avalikku huvi tähtsamaks omandireformi alustest. “Eriti väärtuslike kultuuriobjektide puhul võib tagastamisest loobuda ja Mustpeade maja on eriti väärtuslik kultuuriobjekt,” ütleb vanahärra.

Varem on ta aga Mustpeade maja nõukogu esimehena sama häälekalt võidelnud maja tagastamise eest. “Nad (Mustpeade vennaskond) on harjunud euroopalike asjaajamistraditsioonidega ning seaduse austamisega. Sestap pole nad pidevalt kulutanud haridusministeeriumi, linnavalitsuse ja maavalitsuse uksi, kannatlikult oodates, mil nende seaduslik taotlus ükskord ometi läbi vaadatakse, mil nad oma ajaloolise majavalduse tagasi saavad,” kirjutas Kuuskemaa aastaid tagasi Päevalehe artiklis “Mustpeade vennaskonnale sülitati näkku”.

Kassid omavahel: Sushi Cat hageb kohtus Sushi Kittyt. Võla asjus.

Väidetavalt kohtus Venemaa raudtee juht Vladimir Jakunin Lady Gagaga pärast tema Tallinna konserti lava taga. Jakunin andnud Lady Gagale sooja soovituse staari detsembris Moskvas toimuval kontserdil Pussy Rioti teemat mitte üles võtta.

Nõmme linnaosa valitsus tahab nimetada nn Lootuse pargi ümber Paul Kerese pargiks. Sinna püstitataks kümme püsivate istekohtadega malelauda. Samuti toodaks sinna Paul Kerese kuju, mis praegu asub kesklinnas.