Probleemid Londoni-Riia-Tallinna lennul algasid juba Suurbritannias, kui selgus, et rike airBalticu arvutisüsteemis ei võimalda teha registreerimist korraga mõlemale lennule ning printerist väljub pardakaart ainult kõige esimesele, Londonist Riiga viivale reisile. Vaid suure vaevaga õnnestus eestlasel airBalticu töötajatele lõpuks selgeks teha, et teda ootab ees veel üks lend, Lätist Eestisse.

Keskerakonna siseopositsioon usub, et Indrek Tarandit upitatakse presidendikandidaadiks vaid selleks, et takistada Jüri Ratase valimist Keskerakonna esimeheks.

Hiljuti külastas Eestit Prantsuse presidendi Nicolas Sarkozy erisaadik, endine kultuuri- ja justiitsminister Jacques Toubon. Ametnikega peetud kohtumistel pahandas prantslane, et Eesti maksustab paberraamatuid 9protsendise käibemaksuga, e-raamatuid aga koguni 20 protsendiga. Tegemist on ebavõrdse kohtlemisega, pealegi on raamatute käibemaks Eestis Euroopa kõrgemaid.

ETV langev vaadatavus rahva seas on poliitikute peades tõstnud küsimuse, kus on kala pea, mis mädaneb – kas see on ERRi juhatus või nõukogu?