Kõik teavad, et Valgevenes on odav ja hea viin, aga seal on ka odavad ja head näokreemid. Sellest olla teadlikud ka paljud ilusalongid, kes lasevad tuttavatel endale sealt kreeme suurtes kogustes kaasa tuua, et need siis hiljem ümber villida ning ülikallite salongihooldustena klientidele pähe, või kui täpne olla, siis näkku määrida.

Raekoja platsil mitte püsti püsiv jõulupuu on ajanud lätlased elevile. Nad teevad nüüd umbes selliseid nalju: “Eesti on ainuke Balti riik, kus kukuvad kuused, aga mitte pangad” või “Riia elanike lemmikjõulupuu on sel aastal Tallinna jõulupuu”.

Internetiärimees Raivo Hein pani Osta.ee oksjonikeskkonnas 1eurose alghinnaga müüki oma maja Sakus. Kingu tänaval asuv eramu on 8 toaga ja ligi 500ruutmeetrine, maja juurde kuulub suur krunt. Oksjon algas 29. novembril ja lõpeb 6. detsembri keskpäeval. Täna hommikuse seisuga oli tehtud 69 pakkumist ning maja hind oli tõusnud 1 eurolt 90 700 eurole. “Ärge siis olge kitsid pakkumast, samal tänaval müüakse samasuguse planeeringuga maja 280 000 euroga,” kirjutab Hein pakkumise juures.

Tallinna haridusamet käskis lasteaedadel koostada plaani selle kohta, et kui lapsed on õues, kus siis kasvatajad mänguväljakul seisavad ja kuhu poole vaatavad.

Sõõrumaa 50! Teisipäeval täitus poolsajand Eesti ühel osavamal suhtlemisvirtuoosil, ärimees Urmas Sõõrumaal. Ta on osanud virtuoosselt mängida poliitikute ja avaliku rahaga, olnud lahke sponsor. Küllap tõstab juubilar taas turvalipu (nimega USS) ja silub kinnisvarahaavad. Palju õnne igatahes!