NO99 teatris käärib. Kuuldavasti lahkuvad trupist lisaks Tambet Tuisule, kes seda juba ajakirjanduse ja televisiooni vahendusel on kinnitanud, ka Jaak Prints ja Sergo Vares.

Värskes raportis kiidab Swedbank Läti kasiinosid. “Eriti tunnustame Olympicu kasvu Lätis, kus kasiinodel on kõige rasvasem kasumlikkus!” Rootsi pank kiidab, et Baltimaades on rahvas jätnud kasiinodesse viiendiku võrra rohkem raha kui mullu kolmandas kvartalis. Räsitud majandusega Lätis aga jättis rahvas Olympicu kasiinodesse raha koguni 31 protsenti rohkem kui mullu. Mycke bra! “Nüüd on meie soovitus Olympicu aktsiatele — osta!” õpetab Swedbank oma balti kliente.

Kultuuriminsteerium on aastate jooksul rahastanud “Kino tuleb tagasi” toetuste realt eri maakultuurimajade kinotehnika soetamist. Mingil perioodil tähendas see peamiselt helitehnika soetamist. Tulemus — paljud kohad kasutavat seda hoopis paremate diskode tegemiseks.

Nagu James Bondi filmides on kuulsa luureagendi ülemus miss M naine, on sellest sügisest Eesti vastuluure ehk teabeameti hierarhias tähtsuselt teine isik samuti naine. Ta on muuseas samas asutuses aastaid leiba teeninud. Muutuse viis ellu veebruarist asutuse juhina töötav Rainer Saks, kes oli varem presidendi kantseleiülem.

10 aastat tagasi Tallinna linnaametnikuna korruptsioonis süüdi jäänud Margo ­Tomingas oli III kvartalis Keskerakonna üks suuremaid annetajaid 3800 euroga. Tomingas korraldas linnas kunagi bussiliinide hankeid, kuid vabastati skandaali järel ametist. Ta on Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu väimees ning Sarapuu bussifirma Atko Grupi juht ja aktsionär.