UFO-NAKSITRALLID Eesti indie-kino siiami kaksikud Margus Univer ja Raul Viitung (kelle esimene taies “Haiguste ravi” jooksis 2011 kinos Sõprus) on alustanud Meriväljal ulmepõneviku “U-rühm” võtteid. Kodumaises UFO-ajaloos tuhnivast pentsikust uurimisrühmast jutustava filmi üheks osatäitjaks on kuuldavasti meelitatud menuka raadiosaate “Hallo, Kosmos!” autor Ingrid Peek.

HOMOSKANDAAL NATSIPARTEIS Paremäärmuslikkuses süüdistatava Saksamaa Rahvusdemokraatliku Partei (NPD) senine esimees Holger Apfel (44) astus enne jõule tagasi ning on nüüd ka NPDst välja astunud. Kui alguses mainis erakond liidri läbipõlemist, lekkis peagi välja, et Apfeli tagasiastumise põhjuseks on mehe seksuaalsus. Parteis, mille üks Saksimaa maapäeva saadikust liige on homoseksualismi nimetanud “inimevolutsiooni ebaõnnestumiseks”, liikusid jutud, nagu oleks Apfel purjus peaga noori kamraade käperdanud. Mees ise on kommentaaridest keeldunud.

SARJAMARATON TELES “Politseiakadeemia”, “Üksinda kodus” ja “Visa hing” on ära tüüdanud. Telekanalid, palun võtke pühadeagsesse kavva “Terminaatori”, “Robocopi”, “Alieni”, “James Bondi”, “Star Treki”, “Emmanuelle’i” ja “Rocky” sarjad.