REBASEL ON MAKAROVIST KAHJU Äsja enamusosaluse oma kontserdiäris müünud Priit Rebane on endiselt veendunud, et kontserte on tulusam korraldada naaberriikides, kus on soodsam maksukeskkond. Näiteks Lätis või Soomes teenivad artistid rohkem. “Minu isiklik arvamus on, et paljud suvised kontserdid kõrbevad sarnaselt äsja lõppenud Rock Summerile. Jüri Makarovist on mul suisa kahju – ta oli viimases hädas nii meeleheitel, et asus meidki mustama väites, et Rock Summer müüb paremini kui Robbie Williams. Robbie kontserdile on müüdud juba umbes 45 000 piletit – kommentaarid on siinkohal vist liigsed.”

NÄGEMIST, LUHATS Sel nädalal jäi ETV üllatuslikult ilma edukast välisfilmide ja programmide hankijast Toomas Luhatsist, kes läheb tööle Elioni. Uudisest võib järeldada, et Elionil on plaanis pakkuda telemaastikule midagi senisest enamat.

MUPOKAD, TULGE TSIRKUSSE Tsirkuse nägemiseks ei pea ilmtingimata Lauri Viiknalt piletit ostma. Iga päev toimub tasuta tsirkus Tallinna sadama A-reisiterminali juures, mida kasutab Viking Line. Näiteks õhtuse laeva saabumisel vurab korraga terminali ette parv piraattaksosid, üritades end poetada Tulika ja Tallinki taksode ametliku rivi vahele, ette ja taha ning peibutada pahaaimamatuid kundesid. Taksistide kehakeel (sh Tulika ja Tallinki meeste oma) kujundab ilmekalt etenduse kirglikku narratiivi Tallinna taksondusest, mida valitsevad kiilakad nahktagides bandiidid. Mupo seejuures ei osale etendusel isegi mitte kõrvalosatäitjana.