Kui Tallinna Raekoja platsil puhus detsembris kõva tuul kaks korda ümber jõulukuuse, hoiatasid naljahambad, et see on halb enne linnavalitsusele. Ehk ennustas see linnapea Edgar Savisaare jalaluumurdu?

Miks tegutseb Swedbanki reklaamis huntide perekond? Sellepärast, et Swedbanki grupi juhatuse esimees on Michael Wolf. Kas see räägib meile hundiseadustest, mida pangas kasutatakse?

Eesti parteijuhtide kaader nooreneb. Kui neli aastat tagasi oli nelja suurema erakonna juhtide keskmine vanus 55 aastat, siis pärast Sven Mikseri ja Urmas Reinsalu esiletõusu on see näitaja langenud 49 aastale. Kui Reformi etteotsa peaks mitte väga kauges tulevikus saama näiteks Keit Pentus ning Keskerakonda hakkaks juhtima Kadri Simson, langeks nelja parteijuhi keskmine vanus veelgi.

Esmaspäevasel Postimehe arvamusliidrite lõunasöögil ei teretanud rahandusminister Jürgen Ligi samas lauas istuvat Enn Veskimäge ja vaatas tööandjate presidendist läbi nagu õhust. Ekspress kardab, et tööandjate ja riigi vahelistest läbirääkimistest töötukassa üle ei saa enne asja, kui uusi mehi laua ümber ei tooda.

Demokraatia arendamise sihtasutused DASAd võidakse ümber nimetada parteide arendamise sihtasutusteks ehk PASAdeks.