Ratas olevat ühe meediaväljaande küsimustele kirjalikult vastanud. Kiiruga meili saates ei taibanud ta aga kustutada ära e-posti programmist jäänud märget, et vastustega on enne ärasaatmist tutvunud Lumi.

Jay Nordlinger kirjutab National Review Online'is, kuidas arutas kaitseminister Mart Laariga Süüria küsimust.

Mehed leidsid, et Eesti iseseisvumisele aitas 1991 kaasa rahvusvaheline surve. Süüria opositsioonil aga sellist tuge ei ole.

Laari sõnul on süürialastel siiski midagi, mida eestlastel 20 aasta eest ei olnud – nimelt internet. See takistab diktatuuril infot monopoliseerida.

Nordlinger ütles Laarile: “Eestlaste ja süürialaste suur erinevus on, et teid okupeeris välisriik Nõukogude Liidu näol. Süürialasi türanniseerib aga nende oma diktatuur.” Laar vaidles vastu: “Meil olid omad kommunistid.”

Nordlinger on USAs mõjukas konservatiivne ajakirjanik, endine George W. Bushi kõnekoostaja.

Kaelani võlgadesse sattunud laia haardega autoärimehe Urmas Põllu endise kodu Tallinnas Maarjamäel ostis enampakkumisel IT-miljonär Priit Alamäe.

Briti lennuhindade võrdlusportaalis Skyscanner on eelmisest aastast alates kõige rohkem kasvanud huvi Eestisse lendamise vastu, koguni üle poole võrra.

Järgmisena on brittidel kasvanud isu reisida Madagaskarisse ja Iraaki. Firma seletab nii suurt huvi Eesti vastu sellega, et Tallinn kannab tänavu Euroopa Kultuuripealinna tiitlit.