AJAVAD KOOLIVAHEAJAL KOLUMBIAS EESTI ASJA Keskkriminaalpolitsei juht proua Krista Aas viibib Kolumbias Interpoli aastakoosolekul. Teda saadab reisil abikaasa, kes on riigi peaprokurör. Tegelikult ei ole härra Aasal sinna asja, kuid päästmist vajab Eerik Niiles Kross. Kross on siseminister Ken-Marti Vaheri hea sõber.

MELOMAANIDELE Edgar Savisaare singel jõudis 10. oktoobril Apollosse müügile. Kogus oli siis imeväike, kuid kõik läks valimiste eel kaubaks. Pärast valimisi saadeti poodi uus ports plaate, kuid need on jäänud riiulile tolmu koguma.

APPI! EDGARIT KIUSATAKSE Delfi avaldas värvilise Tallinna valimistulemuste kaardi. Kuigi 97 valimisjaoskonnast 67s võitis Keskerakond, varjutab IRLi sinine värv kaardil Keski rohelise värvi. Põhjus? Delfi on ka Ülemiste ja Harku järve värvinud IRLi-karva siniseks.Vaata kaarti http://tallinn.delfi.ee/

ESPERANTO KEEL EESTIST VÄLJA! Sealihatootja EKSEKO võttis uueks nimeks Rakvere Farmid. Selge jutt! Palume nimetada Nordecon tagasi Eesti Ehituseks, Elron näiteks kas või Muti Metrooks ja Elion tagasi Eesti Telefoniks. Või teeme Eesti Ekspressist ajalehe Nordex või Eurex?

MAAMEES OTSIB NAIST Mis on selles lauses valesti? Saksa telekanalis RTL jooksvas saates otsib seekord naist hoopis maanaine – 24aastase naistaluniku Lena juurde asub nädalaks kaamerate ette elama temaga sama vana Janine. Küsimuse peale, miks ise blond ja blondiine eelistav Lena just selle noore daami välja valis, vastas Ida-Friisimaa talunaine: “Sest ta näeb lihtsalt megailus välja.”