Kranaadi prohvetlik nägemus: 6. veebruari Kranaadis ilmus reklaamiparoodia, et Tallinna linnavalitsus hakkab pakkuma munitsipaallaenu uskumatult soodsatel tingimustel. Selle nädala algul teatas linnapea Edgar Savisaar, et kavatseb asutada Tallinna oma panga – “lahenduseks tuhandetele inimestele, kes täna kiirlaenuäride võrku on langenud”.

Lemmiklendaja Kallas Estonian Airi stjuardessidel on kujunenud Brüsseli suunal välja oma lemmikreisija, kes on Siim Kallas (pildil). Kõige ebameeldivamaks püsikliendiks peetakse Kristiina Ojulandi.

Tubli kommentaator Kolmapäeva hommikul saabus sünergiatoimetusse härrasmees Pärnust, kes soovis kohtuda Delfi esindajatega. Härra ei soovinud enam anonüümselt kommenteerida, vaid teha seda registreeritud kasutajanimega. Enda sõnul võttis ta selleks terve päeva, et kõigis Tallinnas asuvates lehetoimetustes end ära registreerida. Tõsi, selle peale ta ei tulnud, et internetis saab seda palju lihtsamalt teha. Aga hoolimata sellest võiks ka Kutser, Priit end ära registreerida.

Laevnikud läksid Ukraina pärast kisklema MSC Mediterranean Shipping Company Tallinna kontoris läks nädala alguses venelaste ja eestlaste vahel Ukraina küsimuses peaaegu käsikähmluseks. Venelased naersid eestlaste “lääne meedia uskumise” välja, mispeale meie omad läksid närvi. Rusikad jäid siiski tasku, asi piirdus teravuste vahetamisega.

Kõige nõrgema kallal Reformierakond pole taastanud laste huviringitasusid ja lõi maksukirvega ka spordiklubide treenereid. Treenerid tõstsid tulumaksu võrra lastetrenni tasu. Ekspressile teadaolevas Tallinna korvpalliklubis teatasid kuus poissi, et nende vanematel pole maksta täiendavalt 14 eurot kuus ja 1. märtsist poisid trenni tulla ei saa.

Tere tulemast! Araabia Ühendemiraadid tühistavad 22. märtsist viisanõude 13 Euroopa Liidu riigi kodanikele, sealhulgas eestlastele. 15 “vana Euroopa” riigi passiga sai varemgi viisavabalt emiraatidesse reisida, “uue Euroopa” kodanikud aga pidid teinekord tundide kaupa piiril sabas seisma koos Pakistanist ja Bangladeshist värvatud võõrtöölistega.