Veebruari alguses uppus Sri Lankal üks Eesti päritolu piraadikütt, kes töötas eraturvafirmas AdvanFort.

Riigikogu on kinnitamas seaduseelnõu, mis annab riigile kuuluvale Eesti Lotole laialdased võimalused oma tooteid promoda, samal ajal kui teistele hasartmängude korraldajatele kehtib edasi range reklaamikeeld. Eesti Loto tegevjuht on endine Reformierakonna peasekretär Heiki Kranich.

Räägitakse, et praegu on rahvaga mittesuhtleva tippametniku hea näide viimaseid kuid Eesti Panka juhtiv Andres Lipstok. Ta käivat praktiliselt üle nädala Euroopa Keskpangas Frankfurdis. Aga rahvas ei tea, mida ässad seal plaanivad või milliseks kujuneb Lipstoki arvates meie laenuintress.

Narva mööblitööstur Zoja Mjatšina (58) soovitab riigil kuulutada eksportivatele ettevõtetele välja maksuamnestia. Naisele kuuluv mööblivabrik Narova Pro võlgneb riigile ligi 200 000 eurot. “Pangad keelduvad rahastamisest, riiklikud fondid keelduvad abist, majandamisest tekkiv raha läheb automaatselt maksuvõla katteks,” kurdab Mjatšina.

Uudiseid kuulsatest isadest ja nende poegadest: Tallinna linnapea Edgar Savisaare poeg Erki Savisaar on saanud tööle Tallinna Autobussikoondisesse IT-juhina. Näib, et Erki katse luua IT-koolituse ettevõte ei osutunud edukaks. President Toomas Hendrik Ilvese poeg Luukas Ilves on aga ametis Riigi Infosüsteemi Ametis.