Sahinad

Prokuratuur keelas uurimise huvides avalikustada Tehnilise järelevalve ameti raportit Solarise keskuse kino laevaringu põhjustest.

Väikesed riigid transpordivad oma presidente ohutumalt: nädalapäevad tagasi Tallinna külastanud Aserbaidžaani president Ilmhan Alijev kasutab visiitide tegemiseks Airbusi lennukit.

Möödunud reedel oli Andres ­Puustusmaa uue põnevusfilmi “Punane elavhõbe” esietendus, millele järgnes koguni kaks pidu kahes eri kohas: režissöör ja stsenarist Andres Anvelt pidutsesid Shahis, produtsent Kristjan Taska aga Köögis. Räägitakse, et selle põhjuseks on Taska sassis suhted teiste filmitegijatega.

Viimsis tegutsev energiafirma ­Fortum pole veel siiani suveajale üle läinud. Kaherežiimilise elektrienergia tarbimise programmkellad on klientidele siiani ümber lülitamata.

Sagedasti Tallinnast lennukiga Brüsselisse ja Stockholmi reisivad inimesed kahtlustavad, et kuigi aeg-ajalt jäetakse lennud ära tehnilistel ettekäänetel, on tegelik põhjus selles, et lennule on müüdud lihtsalt liiga vähe pileteid.

Kuu aja pärast toimub Vilniuses pan-Balti seksuaalvähemuste paraad Baltic Pride, mille korraldavad Eesti Gei Noored koostöös Läti ja Leedu geiorganisatsioonidega.

Nädala kiri