* * *
Tallinna linn kasvatas sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogu liikmete arvu maksimaalsele 11 liikmele kindlal eesmärgil. Nimelt olevat Keskerakonnal plaan ­Mikko Fritze kohalt maha võtta ja näiteks Jaanus Mutliga asendada. Nüüd on see võimalik, kuna vajalik kvoorum on kindlalt olemas: 11 nõukogu liikmest 6 kuuluvad Keskerakonda. Et Fritzest soovitakse vabaneda, näitas seegi, et linn saatis sihtasutusse sisekontrolli. Eesti valitsuse usaldusavaldus Fritzele  oli samuti selge püüd takistada Tallinn 2011 projekti täielikku keskerakonnastamist.

 * * *
Masust hoolimata pidavat miljonär Jüri Mõisa uus megavilla valmis olema. Majas on ka lift. Ekspressile on väidetud, et Mõis räägib maja väiksemaks, kui see tegelikult on: 1000 ruutmeetri asemel pidi elamispinda olema palju rohkem.

 * * *
Tallinna linnavalitsus loobus sel aastal Õhtulehe ja Kroonika tellimisest. Huvitav, kas see on osa Edgar Savisaare poolt hiljuti kasutusele võetud “Georg Pelisaare demokraatliku meedia doktriinist”?

 * * *
Kuna koolivaheaja tõttu oli Õismäe koolis küte  maha keeratud, pidid uuesti kooli läinud lapsed paar päeva jopedes istuma, sest koolimaja soojenemine võttis aega.