Sobiks kesklinna või Pirita kandis?

Vastus: Soovitan Pirita rannas mõni eraldatud koht otsida sest 5 kuuske on ju päris suured ja inimesed vaatavad imelikult, kui sa neid vette tirima hakkad.
Perekooli foorumist

Sahinad

Prokuratuur keelas uurimise huvides avalikustada Tehnilise järelevalve ameti raportit Solarise keskuse kino laevaringu põhjustest.

Väikesed riigid transpordivad oma presidente ohutumalt: nädalapäevad tagasi Tallinna külastanud Aserbaidžaani president Ilmhan Alijev kasutab visiitide tegemiseks Airbusi lennukit.

Möödunud reedel oli Andres ­Puustusmaa uue põnevusfilmi “Punane elavhõbe” esietendus, millele järgnes koguni kaks pidu kahes eri kohas: režissöör ja stsenarist Andres Anvelt pidutsesid Shahis, produtsent Kristjan Taska aga Köögis. Räägitakse, et selle põhjuseks on Taska sassis suhted teiste filmitegijatega.

Viimsis tegutsev energiafirma ­Fortum pole veel siiani suveajale üle läinud. Kaherežiimilise elektrienergia tarbimise programmkellad on klientidele siiani ümber lülitamata.

Sagedasti Tallinnast lennukiga Brüsselisse ja Stockholmi reisivad inimesed kahtlustavad, et kuigi aeg-ajalt jäetakse lennud ära tehnilistel ettekäänetel, on tegelik põhjus selles, et lennule on müüdud lihtsalt liiga vähe pileteid.

Kuu aja pärast toimub Vilniuses pan-Balti seksuaalvähemuste paraad Baltic Pride, mille korraldavad Eesti Gei Noored koostöös Läti ja Leedu geiorganisatsioonidega.