Gagarin ei käinud kosmoses. Planeedid on elavad olendid. Need astronaudid, kes on vabamüürlased, on ka kosmoses sooritanud maagilisi rituaale. Ametliku teate järgi jättis vabamüürlasastronaut Edwin Aldrin Kuule templirüütlite lipu. Ta asetas Kuu pinnale kaks kuldsõrmust, mille abil lootis saada kontakti Kuu deemonitega.

Keskajal elati hästi. Saksamaa lausa õitses majanduslikult. Saksi müürsepp teenis lisaks tasuta toidule ümberarvestatult vähemalt umbes 26 000 Saksa marka (208 000 Eesti krooni) kuus. Tööaeg oli lühike, tavaliselt kaheksa tundi päevas, töönädal kestis viis ja pool päeva. Freiburgi käsitöölisi kutsuti üles mitte kandma kuldehteid ning siid- ja sametrõivaid, kuigi neil raha selleks piisanuks.
See kõik laostati, kui vabamüürluse pankurid hakkasid meie majandust kontrollima.

Eestis oli 1999. aastal 150 vabamüürlast. Praegu ligi 300. Innukamad eesti vabamüürlased: Arno Köörna, Jaak Ratassepp, Toomas Lehtla, Paul Gorbovsky, Voldemar Promet, Ivar Kallion, Jaan Eilart, Juhan Aare, Eduard Tüür, Paul Himma, Peeter Saul, Jevgeni kazakov, Rein Grünberg, Jaak Viller, Raido Rüütel, Eero Vaarmann, Arnold Meister, Tiit Pruuli, Siim Kallas, Anti Oidsalu, Kaarel Jaak Roosaare, Aksel Treimann, Heino Levald, Olari Taal, Hannes Tamjärv, Enn Soosaar, Andres Keevallik, Jaak Allik, Arne Mikk, Anti Liiv…
Eesti Panga direktorina kandis Siim Kallas hoolt, et vabamüürluse sümbol Kõikenägev Silm kolmnurgas satuks 50kroonisele rahatähele. Massoonid tahavad, et me kõikjal nende maagilisi sümboleid näeksime.

Soome kindral ja hilisem president Carl Gustav Mannerheim keeldus vabamüürlaseks hakkamast. Ka praegune Rootsi kuningas ei ole tahtnud olla vabamüürlane ja seega suurmeister. Tema Majesteedile ei meeldi salajased tseremooniad. Vabamüürlased said seda kuuldes kurjaks ja ühtaegu kurvaks.

Kuni 1990. aastateni varjati eriti sünget Lenini saladust. See peitub tema kirjavahetuses parteiseltsimehe ja vabamüürlasvenna Grigori Zinovjeviga. Zinovjev kirjutas:
“Armas Vova! Sa pole mulle vastanud. Ilmselt oled Sa unustanud oma Gersheli. Ma olen hankinud meile kena nurgakese… See on suurepärane korter, kus meil saab tore olema ja meie armastust ei häiri miski. Sõida kohe siisa, ma ootan Sind, mu lilleke.”
Teises kirjas tahtis Zinovjev kindel olla, et Lenin ei maganud nende korteris teiste meestega. Lõpuks saatis ta oma Vovale marksistliku suudluse. Ta tegi ettepaneku mitte salatseda Lenini naise Nadezhda Krupskaja ees ja meenutas vahejuhtumit, kui too oli neile peale sattunud.
Ehk on meil nüüd kergem mõista, miks vabamüürlased nii innukalt toetavad homoseksuaalide “vabanemist”.

Esimese maailmasõja ajal sigitas Hitler ka poja. Hitler ja Charlotte Lobjoie kohtusid aastal 1916 sakslaste okupeeritud Prantsuse linnas vavrinis. Poeg Jean Loret sündis 18. märtsil 1918, Hitler sai pojast teada veel samal aastal. 1930. aastail tahtis ta poja Saksamaale tuua ja seal talle hariduse anda, aga sellest ei tulnud midagi välja. Jeani alkohoolikust ema oli Pariisis striptiisi teinud ja Hitler tahtis vältida skandaali. Aastal 1944 lasi Gestapo hävitada kõik dokumendid, mis tõendasid, et Jean on kollaborant. Et teda ei karistataks. Jean Loret ei mõistnud, miks Gestapo tema vastu seesugust huvi ilmutas. Aga tema ema mõistis. Surivoodil aastal 1951 avaldas ta pojale saladuse. Jean Loret suri 1985. aastal. Tema poeg, Hitleri pojapoeg, torulukksepp Philippe Loret ei hooli oma taustast. Philippe’i õde on abielus juudi professoriga.

Vabamüürlased ei lase loodushoidlikku tehnikat kasutada. Väga palju äärmiselt kasulikke leiutisi on peatatud. Vabamüürlased on valmis tapma, et vaid takistada looduslike tehnikate arendamist. Ameerika uuriv ajakirjanik Ed McCabe on paljudel tõsiselt haigetel inimestel (sealhulgas HIV-positiivsetel) soovitanud ravida ennast suurte koguste hapnikuga. Võimureile ei meeldinud, et neid soovitusi järgides hakkasid paljud inimesed tervistuma, ning tema tegevuse lõpetamiseks mõeldi 1997. aastal välja tulumaksukuritegu.

Veekogude ääres on meeldiv jalutada, sest seal on Schumanni lained kõige tugevamad. Kohe pärast Teist maailmasõda nenditi, et nende lainete sagedus on 7,8 hertsi, 7-8 plõksatust sekundis. Harmooniline muusika soodustab toidu seedimist.