Hillar Kohv, talupidaja: "Kõige seksikam eesti naine on Anne Veski. Ja kõige seksikam eesti mees on Anne Veski mees, Benno Beltšikov. Ja muidugi Klaabu."

Eino Baskin, näitleja: "Kõige seksikam on loomulikult Raikin. Kui Raikin lavale tuli, siis oli kõigil naistel tiu-tiu-tiu! Aga Zvanetski oli ka muidugi kole seksikas."

Kaido Kama, talunik: "Mul Kama! Parem Hannes Varblane peos kui Monika Tuvi katusel!"

Berk Vaher, tark mees: "Ma arvan et kõige seksikam eestlane oleks Klaabu – kui ta oleks eestlane. Aga ta ei ole ju! Ta on lihtsalt joonistatud muna, kellel on plastiliinist käed ja jalad otsa kleebitud."

Klaabu, plastiliinist kätega muna: "Ma arvan, et kõige seksikam mees maailmas on Berk Vaher, tark inimene! Kui ma ei oleks plastiliinist kätega muna, siis ma abielluksin temaga! Hindan nii tohutult teadmisi ja tarkust!!!!"

Bläku: "Ikka Klaabu! Ja Evelyn Sepp."

Edgar Savisaar, poliitik: "Linnar Priimägi laeb oma ümbruse täis erootikat. Ta on hulga seksikam kui Klaabu!"

Beata Kana, kolumnist: "Minu seksisümbol on Klaabu –see plastiliinist jäsemetega muna 80. aastate algusest. Tal on suured silmad ja seksikas suu."

Naksitrall, tegelane lasteraamatust: "Karmen Kass on kõige seksikam naine! Ja Klaabu on kõige seksikam mees."

Nipi, Klaabu sõber: "Klaabu on väga seksikas. Teisi nii seksikaid ei tea."

Karmen Kass, sekspomm: "Klaabu."

Villi Fritz, SS-huumoripataljoni ja Jaroslavli kunstiansambli veteran: "Muidugi Klaabu! Ja kindralkomissar Litsmann. Aga naistest on seksikad Monika Tuvi, Beata Kana ja Karmen Kass."

Linnar Priimägi, seksiapostel: "Klaabu. Sest tema on tõeline androgüün!"

Kingpool, naksitrall: "Tõnu Õnnepalu on seksikas mees. Ja Eveyn Sepp on seksikas naine. Aga Klaabu on kõige seksikam."

Härra Klaabu, mis tunne on olla kõige seksikam?

Oh, ma TÄNAN, ma TÄNAN! Nii võrratu!!!! on olla kõige seksikam! See on imeline tunne, kui tütarlapsed ja noormehed sulle tänaval järgi vaatavad. Aga muidugi pean nüüd hakkama oma välimuse eest hoolt kandma. Igasugused näoveed ja vistrikevastased vahendid on nii kallid, nii kallid, aga õnneks on olemas ka looduslikud vahendid.

Millised looduslikud vahendid?

Lehmasitt ja seakusi ja pärnaõiemesi.

Kas Sulle on tuldud juba lepingut pakkuma?

Oh, igasuguseid ettepanekuid on tulnud tohutul hulgal. Oh Vogue ja Playboy ja ETV, kõik on järjekorras juba!!!!! Pean hakkama dieeti pidama ja jõusaalis käima. Mind on kutsutud Las Vegasesse! Ma olen nii erutatud, et pea käib ringi!

Mida ütled kadestajatele?

Ärge kadestage mind, see on TOHUTU VASTUTUS!!! Pean olema NOORTELE pidevalt EESKUJUKS! Kindlasti pean hakkama ennast tulevikus rohkem JÄLGIMA, et VÄÄRIDA seda TOHUTUT AU!!! Tahan öelda veel seda et – UNISTAGE!!! LASKE oma UNISTUSTEL LENNATA!!! Sest ka kõige MEELETUMAD unistused võivad SAADA TEOKS!!!!!!