Inspira Riia salongi sisekujunduse autoriks on Riia disainerite grupp Vincents-Concept. Sarnaselt Tallinna salongile on Riiaski lähtutud minimalistlikust, modernsest ja diskreetsest ruumikäsitlusest, mis ei domineeriks eksponeeritava üle, vaid täiendaks seda.

Riias asub Inspira aadressil Ulmana gatve 14 talle spetsiaalselt ehitatud hoones - 500 ruutmeetril, mis on võimaldanud ka parimaid sisustussalongile vajalikke ning sobivaid lahendusi vastavalt müüdavaile mööbli-, valgustus jt brändidele nagu B&B Italia, Armani Casa, Bulthaup, Ligne Roset, Bisazza, Agape, Kartell, Alessi,Artemide, Flos, Foscarini, Antares, Capellini, Zanotta jt.

Arhitekturnaja Premia on Venemaal välja antav prestiizhne arhitektuuripreemia, millele saab kandideerida kolmes kategoorias: individuaalelamu (traditsiooniline ja novaatorlik), korteri interjöör (traditsiooniline ja novaatorlik) ning ühiskondlik interjöör (töö- ja kaubanduskeskkond ning meelelahutus ja puhkekeskkond). Igas kategoorias valib mastaapne, peamiselt Venemaa arhitektuuriprofessionaalidest koosnev zhürii üldvõitja ning mõlema alateema laureaadid.

Ühiskondliku interjööri peapreemia läks Moskvasse Strato show-ruumi projekteerinud Eduard Zabugale ning laureaaditiitel meelelahutus- ja puhkekeskkonna arvestuses anti Andrei Meersonile Moskva Ararat Park Hyatti hotelli eest.