Kõik ilus ja südamlik - kuni hakkab rääkima raadio üks asutajaid, 81aastane väliseestlasest pastor Endel Meiusi. Ta teatab kohalolijate jahmatuseks, et Pereraadio on temalt varastatud ning kaastöölised tegid temast kallaletungiga invaliidi!

Koosoleku juhataja palub mikrofoni maha keerata: „Aitäh, härra Meiusi, aitäh..“
Pikka aega esines Pereraadios armastatud autorina Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu. Edastas romantilisi vaimulikke mõtteid nagu konveierilt. Neid sai eeter liiga täis.
Tänavu vabariigi aastapäeva eel lõhkes uudispomm: Tammsalu on vabamüürlane! Mehed teod ja sõnad ei käinud enam kokku: vabamüürlased kummardavad saatanat, Tammsalu vaimulikud mõtted aga Jumalat.

Pereraadio juhatus andis kahestunud õpetajale päevapealt eetrikeelu.
Seepeale läks põrgu lahti. 

Pereraadio on nii teistmoodi raadio kui üldse olla saab.
Ta on põlve otsas alustanud, kuid suureks kasvanud kristlik-hariduslik juturaadio, kus lahatakse teemasid peresuhetest ühiskonnaelu probleemideni. Jaama eestvedajad Mare ja Paavo Pihlak ütlevad, et nende jaoks ei ole oluline, kui palju on kuulajaid. „Hea on teada, et Jumal teab."
Pereraadio püsib juba 20 aastat kuulajate toetusel. "Meil pole kunagi eelarvet olnudki! Finantsprognoose pole ka koostatud. See oleks paberi määrimine.“
Raadiotegijate suhtumine on piibellik: las homne päev muretseb ise enda eest. Ja nagu näha: Jumal hoiab omi.