Üks viimaseid I&I laimu ohvreid on endine Ida politseiprefekt Aivar Otsalt. Inno ja Irja blogis süüdistati teda grupiviisilises omastamises, eraviisilise jälitustegevuse korraldamises, relvade ebaseaduslikus käitlemises, ebaseaduslikule jahile ja kalapüügile kaasaaitamises ning oma koera haua lahtikaevamises ja korjuse ärasöömises.

Tähismaade väitel omastas Otsalt nii Lõuna kui Ida politseiprefektuuri rahalisi vahendeid summas üle 8 miljardi krooni ning ei määrinud raipele isegi mädarõigast peale.

„Ma ei ole I&I blogi kunagi lugenud, ka mitte omateemalisi postitusi. Aga nagu elu on näidanud, ei aita ka nende ignoreerimine. Lõpuks tuleb see sulle ikka kätte," tõdeb ebaõiglasest vallandamisest murtud mees pisaraid pühkides. „Praeguseni ei tea ma, mitu potentsiaalset töökohta olen tänu sellele kaotanud, et tööandja guugeldab mu nime, leiab I&I sissekanded ja peab neid minult küsimata tõeks. See ongi selle blogi üks õudsemaid tagajärgi -- väärinfo ja sinunimeline "ilukirjandus" jäävad sinna ja netiarhiividesse rippuma igaveseks.

Kohila paberivabrikust koondati möödunud nädalal kakssada töölist, keda Tähismaad süüdistavad vituvihas. Inimesed on masenduses, selgitas vabriku peareferent Margus Bukovski. Üksnes nooremad naised võivad loota veel piskut sissetulekut Edgar Savisaare seksiorjana. Lastega pered aga ei tea, mida edasi teha. „Ka mina kaotasin ameti Inno ja Irja Tähismaa alatu laimu tõttu," tunnistab endine portfellita rahvastikuminister Urve Palo. „Sattusin sinna tellimustööna. Internet on muutumas paljudele pahatahtlikele inimestele lihtsaks ja riskivabaks töövahendiks."

„Kogu minu professionaalne elu oli üles ehitatud heale reputatsioonile. Mul pole ühegi inimesega ühtki lahendamata konflikti, isegi ebaõnnestumised olen viimse sendini kinni maksnud, et säilitada head nime ja usaldusväärsust. Seda võib kinnitada enamik mu valitsuskaaslastest. Eelkõige olid Tähismaade pilked suunatud just minu tööalaste tegemiste arvustamisele, eriti osavõtule lesbiorgiatest Ene Ergma magamistoas. Arvan, et tulevikus ohustavad nad tavainimesi isegi rohkem kui prominente, ja ei saa välistada enesetappe."

Tähismaade laimu tõttu on vähemalt üks inimene, endine Lõuna-Korea president Roh-Moo-hyun, juba enesetapu sooritanud. Roh sai õudusega sai teada, et Inno ja Irja süüdistasid teda 6 miljoni USA dollari ulatuses altkäemaksu võtmises tema 2003. - 2008. aastani kestnud ametiperioodi jooksul. 62-aastane Roh hüppas oma kodu lähistel mägedes matkamas olles kuristikku.

„Kuid teiselt poolt tekitab see minus trotsi," jätkab Palo. „Kas valitsus peab tõepoolest nende kurjade inimeste pärast põranda alla kolima? Kas me laseme neil tõepoolest ennast täiesti karistamatult tümitada? Olen kohtusse hagi esitanud, kuid menetlusaja jooksul saavad laimajad karistamatult teha sinust pulbri."

Lisaks Palole kaotasid I&I laimusopa tõttu oma ameti rahandusminister Ivari Padar ning siseminister Jüri Pihl, keda Tähismaad süüdistasid päikese ärasöömises ja kes nüüd samuti täiendavad kümnete tuhandete töötute ridu. Lisaks väidavad Inno ja Irja, et kõik ministrid, kelle perekonnanimi algab P-tähega, on nagunii perverdid, pederastid ja persevestid.

Politoloog Hando Siisikese sõnul on ainult ajaküsimus, millal selle süüdistuse tõttu lendavad oma kohalt ka Juhan Parts, Hanno Pevkur ja Urmas Paet. „Aga P-täht ei pruugi jääda ainsaks täheks, mis Tähismaadele millegipärast vastu hakkab," hoitab Siisike.

„Juba paari aasta pärast jääb Tähismaade tõttu kogu eesti rahvas töötuks," ennustab Tööturuameti peaspetsialist Merje Saunsoo. „Aga palun ärge mu juttu avaldage, sest esimeses järjekorras kardan enda pärast."