Pommiplahvatuse eest on võtnud vastutuse natsigrupeering Combat 18. Uurijad varem seostanud plahvatust pigem moslemitest radikaalidega, kuid nüüd on valminud ka fotoroboti pildid, millest üks on avalikkuse ettte jõudnud.

Komsomolskaja Pravda andmetel on esimene kahtlusalune 50-55 aasta vanune, kasv ca 175 cm, tugeva kehaehitusega. Tal oli hall pintsak, hele särk ja värviliste triipudega lips. Peas oli tal punast värvi parukas. Mees oli näost kahvatu nagu albiino.

Teine kahtlusalune on ca 30-35 aasta vanune, 180cm pikk, sportliku kehaehitusega. Tal oli valge särk, lipsu polnud, must pintsak ja jope. Juuksed olid tumedad.

Kohalike elanike sõnul käis mõnda aega tagasi mööda küla üks mees, kes enda väitel otsis oma sugulaste jaoks maja.
Varem levitati tema kirjeldust: mees, üle 40 aasta vana, jässaka kehaehitusega, punapäine. See langeb mõnevõrra kokku 1. kahtlusalusega.

Interfaksi teatel otsivad Tveri militionäärid aga taga slaaviliku välimusega 35-40-aastast meest. See langeb mõnevõrra kokku teise kahtlusalusega.

RIA Novosti teatel otsitakse taga ka umbes 30-aastast meest ja naist heledas jopes, kes sõitsid hõbedast värvi VAZ-2109-ga.

Täna leidsid uurijad Tveri oblastis maja, kus terroristid ilmselt end varjasid, teatab RIA Novosti. Maja asub plahvatuskoha lähedal. Selle pööningul leidsid operatiivtöötajad jälgi sellest, et seal oli end mitu päeva varjanud neli inimest.

Õnnetuses hukkunute arv ulatub erinevatel andmetel 26st 39ni. Vigastatud on ligi sadakond inimest. Nelja inimese saatus pole teada.