Arne Niit
Ants Tael: Mulle kõige rohkem meeldis sinu lõpu naeratus: nüüd sai jamast lahti.

Lauri Pedaja
Ants Tael: Mulle meeldib kui on paaris tants ja siis ka paaris tantsitakse. Mitte omaette.

Evelin Sepp
Ants Tael: Seni pole ükski poliitik nii head rumbat tantsinud. Isegi muusikale saite pihta. Tasakaal võiks parem olla, öeldakse, et kui tantsija ei pea tasakaalu, on sama kui muusik ei pea viisi.

Argo Ader
(Saatejuht Mart Sander vehkleb Ago Aderi kulturisti trimmis rinnamusklite ümber):
Ants Tael: Muide erinevalt sinust mina meesterahva dekolteesse suurt ei piilu. Aga olgu pealegi.
Saatejuht Mart Sander: Aga näha on ju! ....Kui sellest õnnestus mööda vaadata, siis näe üldse midagi.
Tael: Mul on vist teistmoodi silmad.
Sander: 50 protsenti mehest on dekoltee!
Tael: No olgu (naerab).

Henrik Norman
Ants Tael: Sammud hästi pähe õpitud. Head lapsed olete. (Kummardavad tänulikult). Ma olen üks neid õpetajaid, kellele väga ei meeldi kui kõik on püüdlikult pähe õpitud. Mulle meeldib, kui te aru ka saate, mis te pähe õppisite.

Erika Salumäe
Ants Tael: Natuke kohmaka võitu olite. Jalgratta seljas on lihtsam olla, ma Erika puhul mõtlesin. (Erika lehvitab õnnelikult).

Evelin Sepp
Ants Tael: Tantsu seade oli päris mõnus. Selle asemel, et lohistada Evelin põrandale, kõndisid sa ees väga pinges olemisega, nagu areenil peab olema. Kahjuks vist Evelin sealt tagant poolt ei näinud seda suurt pinget.

Piret Järvis
Ants Tael: Väsisid ära. Natuke hakkasid keedetud makaroni meenutama.

Henrik Norman
Ants Tael: Jalalihased võiks sisse lülitada, ega see tantsimine muidu välja ei tule. Kas ma teile ütlesin? Ei öelnud. Ärge tõstke käsi üles, kui te sisse hingate – olete hirmuäratavad, aga meid see ei huvita.

Maarja-Liis Ilus
Ants Tael: Oleks tahtnud kergemat tantsu näha. Ilmselt sa tõrkusid kaasa minemast. Me nimetame seda tantsu ühe teise võõrapärase nimega – resistance.

Argo Ader
Ants Tael: Kulturismis on vist ka tähtis lihaspinge ja et see seda näitate. Vot siin jäi seda näitamist väheks. (Argo avab dekoltee hetkeks ja näitab pinges rinnalihased. Tael hakkab naerma.)

V saade
Henrik Norman (esineb mustaks värvitult)
Ants Tael: Sellist karnevali meeleolu on raske tekitada, aga ma pean hindama tantsu ja seda jäi tiba väheks.

Maarja-Liis
Ants Tael: Esmakordselt ma siin saates nägin, et naisterahvad suudavad ka jalgu risti panna, enamalt jaolt käivad need lahti. (Maarja-Liis naeratab õnnelikult). Tervitatav nähtus, sest sambas tuleb seda teha. Meeldis, et Maarja-Liis poosi lõpuni pidas. Väga meeldis, sest teinekord ei saa siin aru, kas on reumahaigete ravivõimlemine või võistlustants.

Maarja-Liis
Ants Tael: Pasodoblest jäi puudu. Te nägite välja nagu riius abielupaar tantsupõrandal.
Oleks tahtnud rohkem tunnetada, et kusagil on see härg ja eluohtlik värk. No seda ei olnud väga näha.

Argo Ader
Ants Tael: Väga huvitav tants oli, palju tõsteid oli. Seda ma saan aru, miks need olid, aga peale selle, et sa tõstad Helenat, tõsta jalga ka. Tants läheb kergemaks.

Evelin Sepp
Ants Tael: Õlad olid nii üleval. Sa ikka hingata said? Ujumisliidu president, jaksad poolteist minutit tantsida hinge kinni hoides.
Evelin: Kopsudega on hästi.

Evelin Sepp
Ants Tael: See oli paanika, mida te etendasite, mitte aeglane fokstrott.

Argo Ader
Ants Tael: Ma ei või selles asjas sõna võtta, ma eelmisel aastal kommenteerisin ühte daami, kes seisis keset platsi ega saanud aru, miks ta seal oli. Sina said aru, miks sa seal olid, seda oli tore vaadata.

Maarja-Liis Ilus
Ants Tael: Nüüd üks asi, ära loobi pead vasakule paremale, tangos pööra teda. Endal on mugavam olla.

Argo Ader
Ants Tael: Jalad oleks võinud kokku tuua. Lihased on liiga jämedad, jalad ei lähe kokku? Lõpus Nurejevi hüpe oli väga hea. See oli väga hea.

Maarja-Liis
Ants Tael: Tehnilisi apse oli, aga mis ma neist räägin, kes neist aru saab, peale minu. (Vaatab teiste žürii liikmete poole)
Ladina-Ameerika tants standardi inimestele väga ei istu. See käib nii... (Näitab hästi hoogsalt käega vastu lauda tagudes rütmi ette) Üks-kaks, Üks-kaks...
Veiko Ratas: Pärast saadet tulen su juurde ja õpin ära.
Mart Sander: Noh, käega on ju lõbus teha, aga nad pidid vist muude keha osadega seda tegema.
Tael: Okei, see tund oligi tasuta.

Argo (Viskavad partneriga tantsu käigus riideid seljast).
Ants Tael: Lugu oli lühike, kuidagi striptiisi te ei jõudnud lõpule viia.

Luisa Värk
Kohtunik Ants Tael: Standard-tantsulik, ehk partneri pärast, kes standard tantsu poiss. Gruusia tantsu meenutas kohati, aga pole viga.

Koit Toome
Ants Tael: Veri oli vägev, veri ei värisenud. Reeglitest ei peetud kinni, mul on siin paber ees, mis ütleb, et tõsteid ei tohi teha..... Lõpus läks ka sambaks kätte. Karistan ka selle eest.

Katrin Karisma
Ants Tael: Peaaegu et suutis üllatada. Kujutasin ette, et aeglane tants, kus svingi ja kandvust, kas ühe saatega õpib ära, aga üllatas. Tõstis jalga liiga palju õhku, laseks tripid natuke lõdvemaks, siis ei kerki jalg nii kõrgele....
Kõik tantsite pea õlgade vahel, kas on külm või kardate meid.

Dag Hartelius
Ants Tael: Piruettidele on hinnang väga kõrge. Mulle tundub, et žüriile ja teile on antud erinevad reeglid. ...Kas närvid härra Hartelius. (Hartelius noogutab) Närvid jah, küll te üle saate.

Järgmine saade: Dag Hartelius
Ants Tael: Mulle väga meeldis teie rumba. Meeldis sellepärast, et härra Dag oli saanud oma närvid korda. See oli ehtne Rootsi teras.

Katrin Karisma
Saatejuht Mart Sander: Kui eelmises saates Ants Tael soovitas sul pärast valssi rohkem kaela sirutada ja trippe lõdvemaks lasta, siis kas te võtsite nõu kuulda? Näitama ei pea.
Katrin Karisma: Mul ei ole trippe.
Mart Sander: Ei olegi trippe! Ants Tael! Mis me nüüd teeme, kas punktid kukuvad kolinal.
Ants Tael: Paneme tripid.
Mart Sander: Kuulan Ants Tael.
Tael: Aa, minu kord rääkida. Just nii trippe pole. Ma pean ütlema, et tants oli väga meeldiv. Ülemine ots mängis paremini kui alumine ots. Mina saa niimoodi aru, et inimesel vöökoha peal mootor ja all veeremik ning üleval kabiin. Kabiin oli väga hea. Poleeritud, lihvitud, jalad olid tuima võitu ja laisad natuke. Kui teile väga suurt tüli ei tee, siis teinekord võiks natuke suuremat tähelepanu rütmile pöörata.

Beatrice
Ants Tael: Tisleri pojana pean ütlema, et täna ma siin väga palju mööblit ei näinud. (Õhtuleht oli eelmisel nädalal kirjutanud, et Beatrice´iga tantsimine oli nagu kapi lohistamine). Mis mind häirib on tuimus ja külmus. Võiks ju natuke soojemalt tantsida. Eduard pingutab seal nii mis hirmus ümberringi. Ei mingit vastukaja. Tulemuseks nagu metsa hõikad, sealt ikka midagi vastu kajab. Siin ei kaja mitte midagi.
.... Muuseas me kohtunikud oleme head inimesed, kui me näeme, et kellelegi ei meeldi siin saates olla, siis me paneme kehva hinde. Kukub välja ja korras.

Koit Toome
Ants Tael:...Natuke liiga palju kauboi stiilis tantsu oli. Põlved võiks koomamal olla. Muidu positiivne üldmulje.

Katrin Karisma
Ants Tael: Ma alati imestan, Veiko, miks te teete nii rasked seaded.
... Miks seda pead ikka kaela vahele ära peita (vaatab ees asetsevalt kraadiklaasilt). Siin on 29 kraadi sooja. Pole ju külm.

Luisa Värk
Ants Tael: Kui keegi siin tassib kedagi mööda põrandat, siis selle hindamine pole minu professioon.

Andrus Värnik
Ants Tael: Hämmastavalt hästi panite muusikasse. Ma ootasin, et panete mööda, siis mul on hea kerge hinnata.
Ma ei oska midagi väga halba ütelda. Mõnes kohas võib olla läks metsa. Tasakaal läheb paigast ära.

Dag Hartelius
Ants Tael: Mulle tundub, et härra Hartelius on arvestanud, et ta saates jätkab, sest ta hoidis tantsus jõudu kokku ja lasi tantsupõrandal Kristinal ümber enda keerutada. Aga olgu, selliseid paare me oleme ennegi näinud siin põrandal.

Koit Toome
Ants Tael: Koidul käsi natuke jäik? Käsi haige või? (Koit liigutab reipalt kätt üles ja alla). Läheb kõveraks, no väga hea.

Luisa Värk
Ants Tael: Kaela pole vaja tõmmata pöörete ajal õlgade vahele. Pole vaja tantsida nagu kael oleks betoonist.
...Tasakaal, öeldakse, et kui tantsijal pole tasakaalu, on see sama, mis laulja ei pea viisi. Kuidas teil seal laulmisega on?
Luisa: Ei tea, pole ammu laulda saanud
Tael: (Muheleb). Lauldes ollakse tasakaalus, nagu tantsimises. Aga muidu oli väga sarmikas.

Koit Toome
Ants Tael: Tantsiste mingit labajala quickstep´i. Võiksite hüppeliigesega rohkem tööd teha
Toome: Aastad korvpallitrenni tähendab, et hüppeliigesed on kaputt.

Peep Vain
Ants Tael: Minu teada selles tantsus naispartner on keep, ühelt poolt hallikas, teiselt poolt punane, millega härga püütakse vihale ajada, aga mitte härg. Härja tapsid sa lõpuks maha.
Vain: Härga polnudki üldse, meil oli mehe ja naise tants. Hispaania mustlased.
Tael: Aa, see oli mehe ja naise tants. Muuseas seisang oleks võinud olla natuke uhkem, kui sa ei too oma puusasid ette ja ei too seisangut välja, siis tavaliselt tuleb härg ja lahkub sinu selja tagant sarve otsas üks hea tükk filee liha.

Koit Toome
Ants Tael: Üks väga mõnus quickstep, kas ma olen teil ka varem quickstep´i hinnanud? Ma ei mäleta. Midagi oli sellist, mida ma varem olen näinud. Koit hüppab rohkem üles kui mööda põrandat edasi. Oleks rohkem edasi läinud oleks lennukam olnud. Tantsuvõte kippus ära lagunema. Pole viga saite kokku jälle. Rõõmsamaid jalgu oleks tahtnud näha, välja arvatud, siis kui te seda tervisejooksu põrandal tegite. Siis oli rõõmu näha. Kui te teineteisega koos neid polkahüppeid tegite, siis oli natuke karvane.