Auhinnad eelmise aasta parimatele meesnäitlejatele, nii pea- kui kõrvalosa eest läksid Eesti Draamateatrisse. Parima meesnäitleja tiitliga pärjati Lembit Ulfsak, kõrvalosa eest pälvis tunnustuse Margus Prangel. Tallinna Linnateatri ja Eesti Draamateatri kõrval pääses draamalavastuste laureaatide sekka ka teater NO99. «Kuningas Ubu» eest pälvis aasta teatrikunstniku auhinna Ene-Liis Semper. (PM)

Homme pärastlõunal lõppeb Ekspress Grupi aktsiate esmamärkimine börsil, millega Sampo analüütikute hinnangul teenib grupi suuromanik Hans H. Luik kuni 350 miljonit krooni. Sampo panga analüütikud Keijo Piikmann ja Rainer Änilane märgivad oma analüüsis, et Ekspress Grupi (EG) esmaemissioon ei tule väikeinvestorile odavalt ega riskivabalt. Uute aktsiate hinnavahemik on 81,35-97 krooni. Kuhu hind täpselt jääb, selgub pärast aktsiate märkimise lõppu. Portaali http://www.tarkinvestor.ee/ analüütikud Kristjan Lepik ja Kalle Kose ütlevad aga, et isegi kui aktsiaid saab osta hinna ülemise piiri juures, võiks seda hinda pidada mõistlikuks. (PM)


Eesti Energiale kuuluv ettevõte OÜ Jaotusvõrk paigaldab nii äriklientidele kui ka kodudesse elektriarvesteid, millelt saadakse elektrinäitusid koguda kauglugemise teel. Selle teeb võimalikuks elektriliinide kaudu kulgev andmeside.  Praeguse seisuga on töökorras olevaid kauglugevaid elektriarvesteid kokku 45 000, millest 41 000 on paigaldatud korterelamutesse ning umbes 4000 eramutesse ja tootmishoonetesse. (EPL)


Teismeline Tallinna tüdruk kutsus Viru keskuse juurest oma koju pidutsema 14 poolvõõraid 13-17 aastaseid noori. Poest osteti kaasa söögid, viina ja brändit, ning kella kuue paiku võis pidu korteris alata. Peo edenedes lõhuti mööblit, oksendati ja urineeriti nurka, varastati, mida juhtus, lõpuks tapsid kaks tüdrukut piinarikkalt pere tõukassi. Politsei on kaabakad tabanud. (PM)


Süüdistus Weroli kolmele endisele tippjuhile - Henn Ruubelile, Robert Närskale ja Helmo Hainsoole - jõuab tõenäoliselt kohtusse järgmise nädala lõpus. Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri Marge Püssi sõnul on selleks kõik ettevalmistused tehtud, "Werol 2" võib peagi lahenduse saada ning mehi ootab süüdimõistmisel maksimaalselt aastane vangistus. (EPL)