Huvitavast tulevikurakendusest, mida peatselt näha saab, kerkis esile kõnesüntesaator: näiteks räägid türklasega inglise keeles ja teisest toru otsast tuleb türgi keel!
LG esitles messil aga 3D telefoni, millel on kaks kaamerat kolmemõõtmelise video filmimiseks. Praegu on näiteks Samsungil olemas 3D padid, kuid 3D telefonis võib lähitulevikus olla trend, mida saab näha.

Kolme kuninga võim aga järgneb Nokia otsusele abielluda Androidi asemel Microsoftiga Windows Mobile 7 isikus: tänu sellele, et Nokia paneb tulevikus oma  nutitelefonidesse Windowsi opsüsteemi, muutub see arvestatavaks tegijaks iPhone´i ja Androidi kõrval. Nokia senine armastus, Symbian, sureb aga vaikselt välja. Vaba ja vallatu Android aga laieneb ilmselt padidele, mistõttu on sellest Grünbergi sõnul saamas valitsev opsüsteem.

Kaugemast tulevikust, mille massiliselt telefonidesse  jõudmiseni võib minna mitu aastat, tõi ta välja m-raha ja m-tervise aplikatsioonid. M-raha: neid, kellel pole pangaarvet, aga on telefon, on palju rohkem, kui neid kellel, on pangaarve. Seetõttu tehakse Grünbergi sõnul pingutusi raha liigutamise lihtsaks võimaldamiseks telefoni abil. M-tervise rakendused mõõdavad aga näiteks anduritega vererõhku ja südamerütmi. „Telefon on sul ju alati taskus. Kui süda hakkab puperdama, siis telefon teab seda juba ette ja hakkab tegutsema," ütles Grünberg. „Mõelge, kui palju elusid see võib aidata päästa," lisas ta.

Telefonidest on Eesti turul ilmselt oodatuim uudis umbes kuu pärast saabuv Google Nexus S - uue põlvkonna 2.3 Androidiga nutitelefon, mis sedapuhku on valminud koostöös Samsungiga. Eelmist telefoni sai osta ainult Google´i enda poest ja vähestelt vahendajailt. Uus telefon saab olema laialdaselt kättesaadav ja see pidi Grünbergi sõnul meenutama Samsungi Galaxy S seeria telefoni - kuid on veidi parem ja uuema opsüsteemiga. Hind saab Eestis ilmselt olema aga krõbe, umbes 550 euro kanti. 

2010. aasta jääb EMT andmeil mobiiliajalukku kui nutitelefonide rekordilise tõusu aasta. Möödunud aastal kasvas kogu maailmas nutitelefonide müük 72% ja moodustas 19% kõikidest müüdud telefonidest. Ja kasv jätkub ning hinnad odavnevad: 2011. peaks odavama otsa nutitelefon maksma 100 eurot, keskmine telefon 200 eurot. Ning veel üks trend, mida Jaapani näitel võib oodata ka Eestis: seal oli mobiilse interneti kasutus 2006. aastal 17%, arvutitest kasutas internetti 83%. Aastal 2010 on need numbrid täpselt vastupidised.