Mullu rändas Britimaale 212 000 inimest rohkem, kui lahkus. 35 000 inimest rohkem kui tunamullu. Valitsus soovib rändesaldo suruda alla 100 000 inimese, ent siseminister teatas, et “eesmärk on raske”. Oh, oleks Eestil sellised mured...

Pullerits vihastas

Postimehe korüfee Priit Pullerits vahutas hiljuti toimetuse siselistis vihast, kui lehe esiküljele oli pandud hüvastijätumängu pidanud Eesti jalgpallilegendi Andres Operi pilt. Pullerits leidis, et jalgpall pole ikka mitte mingi spordiala. Õnneks on teised Postimehe töötajad õppinud Pulleritsu jalgpallivaenulikke vihapurskeid eirama. ERRi sporditoimetuse juhina oleks Pullerits muidugi vinge valik olnud.

Kreml kamandab Krimmi rannas

Russia Today näitas videot Krimmi randadele ehitatud villadest ja teatas, et need tõmmatakse nüüd maha. Põhjus: Ukraina seaduse kohaselt võib ehitada veepiirist 100 meetri kaugusele, Vene Föderatsiooni seadus, mis nüüd kehtestati, keelab ehitada lähemale kui 200 meetrit veest. Kas see puudutab ka Tõnis Paltsi, kes Krimmis mereäärset maad omab? Õnneks (ja kahjuks) mitte, sest ukraina suuresõnalised ametnikud ei andnudki talle vaatamata paljudele lubadustele vee lähedale ehitusõigust!

Raoul Kurvitz ja Robert Plant

Möödunud nädalal täitus kunstnik Raoul Kurvitza üks unistusi – Eesti Ekspressi toimetusse helistas Led Zeppelini laulja Robert Plant, et anda Kurvitzale usutlus. Muide, see on Planti ainus intervjuu kogu Baltikumis seoses 16. juunil Tallinnas toimuva kontserdiga. Kurvitz on rokifänni ja mitme bändi trummarina Led Zeppelini imetlenud sellest saadik, kui ta Inglise Kolledžis õppis ja tema nimi veel eestipärane Kurvits oli. Intervjuud saab lugeda 11. juuni Areenist.