Reet Aus valmistab laulupeo särgid Bangladeshi rõivatööstuse jääkidest. Laulupeosärkide jääke kasutatakse omakorda arvamusfestivali särkide tegemisel.

Silmamoondajad

Kolleeg käis nädalavahetusel silmaarstil. Tema üllatuseks öeldi, et näeb väga okeilt. Nägemine oli varasemaga võrreldes muutunud paremaks (-1,5 asemel -1), ja selle kinnituseks anti kaasa 8eurone retsept. Rõõmu asemel tabas teda aga hämming: vaid nädal varem oli ta käinud teises prillipeos ja seal öeldi näiduks hoopis -1,75 ja teisel silmal vist lausa -2! Millest sellised erinevused? Optometrist kehitas õlgu ja pakkus, et küllap olid silmad eelmisel korral veidi väsinud... See on osa mingist äriskeemist või?

Branson, millal Hein kosmosesse pääseb?

Netist sai lugeda, et Richard Branson (pildil) teeb oma investeeringuid tegelikult võõra raha arvel. Kas meie ettevõtja Raivo Hein mitte juba neli aastat tagasi ei maksnud Bransonile ära paar miljonit krooni, et lennata tolle VirginGalacticuga? Mis vahepeal juhtus, oli see, et Hein kutsuti (oma raha eest) Bransoni villasse aega veetma ja sai Richardiga pildi. Reisi aga pole, nagu raamatus “Totu Kuul”.