Esmaspäeval avaldatud maailma 50 parima restorani edetabelis jõudis kõrgele 19. kohale rootslaste Fäviken Magasinet. Saavutus pakub rõõmu ka eestlastele, sest restoranis töötab sous chef’ina (peakoka asetäitja) kauaaegne Pädaste mõisa peakokk Peeter Pihel. Esikoha sai taas taanlaste Noma.

Krimmi-armastus Vene teles

Ukraina kriisi ajal laseb Venemaa esimene telekanal ORT söögi alla ja peale saateid Krimmist. Lõuna ajal on eetris dokumentaalfilmide sari “Krimmi saar”, mis räägib Krimmi poolsaare ajaloost, loodusest ja vaatamisväärsustest. Saatejuhid on Venemaa meelelahutusäri staarid. Pärast õhtuseid uudiseid, kus peateema on loomulikult Ukraina, tuleb seriaal “Hilinenud kahetsus”. Alles hiljuti eetrisse lastud sari räägib elust ja armastustest ning loomulikult on teleseebi peategelased lihtsad Krimmi inimesed. Krimmi-teema on jõuliselt sees isegi ilmaprognoosis.

Jubedad lood taevas

Astroloogiat tundvad inimesed teavad, et Sõnni tähtkujus sündivate inimeste iseloom pole just kergete killast. Alles olid sünniaastapäevad nii Leninil (22. aprill), Hitleril (20. aprill) kui ka Saddam Husseinil (28. aprill) ning lähenemas on daatumid, mil tulid ilmale Hosni Mubarak (4. mail), Maximilien Robespierre (6. mail) ja Pol Pot (19. mail) . Samas väärib kohaliku anomaaliana tähelepanu, et Eestis kipuvad astroloogilise seaduspärasusena olema võimul Kaalude märgis sündinud, vähemasti Reformierakonnas. Siim Kallase (1. oktoober) ja Andrus Ansipi (2. oktoober) sünnipäevasid lahutab vaid üks astroloogiline kraad ning samas tähtkujus (26. september) on tulnud ilmale ka Taavi Rõivas. Kui keegi teab tõde, siis miks te vaikite, Edda Paukson ja Igor Mang?

Turvafirmast meediajuhiks

Sahistatakse, et Sõõrumaa turvafirma direktor Sven Nuutmann siirdub taas tööle meediasse. Varem on Nuutmann juhtinud Delfit. Suur küsimus on, kuhu. ERRil, Postimehel ja Ekspress Grupil on juhtivkohad täidetud...

Eesti printsess kappab nagu segane

Kolmeaastane mära Estonian Princess võitis eelmisel laupäeval Austraalias Randwickis peetud 150 000dollarise auhinnaga võiduajamise ning jõudis tänu sellele ka suurematesse Austraalia lehtedesse. Seni on Estonian Princess osalenud 14 võistlusel, võitnud neist 3 ja teeninud 341 575 Austraalia dollarit auhinnaraha. Mis seos on väljejalgsel hobusel Eestiga, pole toimetusele teada. Igatahes pärineb tema ema Meet My Sis USAst ja isa Snitzel Austraaliast.