Indrek Neivelt kirjutab oma investeerimisfirma In Trust aruandes: "2013. aasta oli majanduses hea aasta. Probleemne oli ainult Moskva börsil noteeritud aktsiate käekäik. Kuigi fundamentaalsed näitajad olid ja on head, langes Moskva börsi indeks ja 2013. aasta lõpus kauplesid aktsiad Moskva börsil tasemete juures, mis vastavad poolele omakapitalist."

Neivelt märgib Bank Saint Petersburgi kohta, kus ta oli aastaid nõukogu esimees, et "fundamentaalselt on pank tugev, aga kahjuks ei kajastu see aktsiahinnas".

VABAMÜÜRLASED REBISID ROTARYTEST ETTE

Eestis moodustati juba 21. vabamüürlaste loož. Uus loož Wesenberg 2 asub Rakveres. Loožimeistriks on Toomas Varek. Avalike nimekirjadega tegutsevaid Rotary heategevusklubisid on 16. Äsja oli vabamüürlaste salaühinguid ja Rotary klubisid Eestis veel võrdselt.

UUDISED AJAVAD KAKLEMA

Peale õhtuseid uudistesaateid algavad Viru vanglas, Tartu vanglas, Tallinnal Magasini tänava türmis ja Harku vangla kambrites agressiivsed vaidlused. Enamik vangidest ja arestantidest on venelased, tihti on pult nende käes. Punnis silmadega ajakirjanik-prostituudid selgitavad ekraanilt oma tõde fašistide ja europervertide kohta ning lollimad (vanglas istuvadki üldiselt keskmisest rumalamad) hakkavad siis "fašiste" koinima nii kambris kui ka vabas elus.

REFORMI ENNETAV LÖÖK?

Endine reformierakondlane ja endine Riigikohtu esimees Märt Rask, reformierakondlasest juuraäss Igor Gräzin, reformierakondlasest endine kohtunik Rait Maruste on kõik mitte-kritiseerinud maadevahetuse kohtuotsust (kohtuotsuseid pole ju ilus kritiseerida) ja samas toonud välja, ütleme siis nii, vajakajäämisi selles. Mis võiks Reformierakonnal olla Villu Reiljani & tema "tüdrukute" süüdimõistmise vastu? Lojaalsus Merkole või on Reformierakonnal oma lehm ojas ehk mingi isiklik huvi?

ALGAB VÕISTLUS LIIVE KOHALE

Eesti tähtsaim jõuettevõte Eesti Energia kuulutab lähiajal välja konkursi juhatuse esimehe leidmiseks. Vastava otsuse langetas firma nõukogu jaanipäeva eel. Alates detsembrist 2005 on peadirektori tool olnud Sandor Liive istumise all. 

RIIKLIK SEKSIPROMO

Tervise Arengu Instituut alustas maksumaksja kulul taas lõdva püksikummi kampaaniat "Kumm on seks", mis kutsub noori seksima ükskõik kellega, ükskõik kus, ükskõik millal - peaasi et kumm oleks kaasas. Põhiseaduse § 27 arvestades (sedastab, et perekond on rahva püsimise ja kasvamise ning ühiskonna alusena riigi kaitse all) jääme instituudilt edaspidi ootama kampaaniat, mis propageerib abiellumist, abikaasadevahelist truudust ja seksist hoidumist enne abielu.

RIIKLIK MASKERAAD

Riik kavatseb riietada Kaitseliidu sinisesse. Et poleks sõjaväestatud laigulisi tänaval, kui jamaks läheb, vaid rahulikud abipolitseinikud kõik.