Tervise Arengu Instituudi kasuta-kondoomi-kampaania leheküljel hiv.ee on mäng "Voodivõrgustik", mis pakub mängijale kelmikaid stsenaariume kondoomita seksimisest. Mäng lõpeb ülevaatega uue vallutuse eelmistest voodisemudest, kellel on mitu erinevat suguhaigust. Oih, millise mina nüüd sain?! 

Ainult et kui valida mängu alguses, et oled naine ja gei, saad vastuse: "Kurb, aga täna on ainult mehed saadaval!" Et suguhaigustest mitte ilma jääda, tuleb minna tagasi mängu algusesse ja märkida, et tegelikult meeldivad ikkagi mehed.

GLIKMAN SIIN, GLICKMAN NY-S

New Yorgis on pead tõstnud arhitektide liikumine kõrghoonete kaitseks. Arhitektid ja insenerid tahavad, et saaks selgeks, miks ikkagi kukkus 9/11 rünnakus kokku kolmas kõrghoone World Trade Center 7, mis lennukiga pihta ei saanud. USA Kongressi raport seda kummalist varingut ei maininudki. 

Tuhanded arhitektid ja insenerid märgivad, et ei enne ega pärast pole ükski kõrghoone ainult tulekahju tõttu varisenud. Kahtlustatakse lõhkelaengute paigaldamist nende poolt, kes 9/11 rünnakutest ette teadsid. Kõrghoonete Turvalisuse Initsiatiivi esindab advokaat Leo Glickman büroost Stoll, Glickman& Bellina.

MARGUS KANGRO OSTIS TIESENHAUSENITE MAJA

Toompeal asuva kuulsa hoonega toimepandud kelmuse avastas omal ajal Eesti Ekspress. Kurjategijate sündikaat oli passi võltsides notari juures Tiesenhauseni-tädi mänginud ja maja Kopli alkohoolikutele ära müünud, kes omakorda müüsid maja edasi "heausksele" omanikule. Esialgu hakkas maja minemakantimist uurima Pärnu maantee politseijaoskond, nagu oleks tegu automaki vargusega. Alles siis, kui Kapo sekkus, tahtis "heauskne" omanik järsku omal soovil, laupäevasel päeval minna kauge Ida-Viru notari juurde ja maja proua baltisakslase nimele tagasi kirjutada. Notar sai väga leebe karistuse.

MUDARAVILA JA KOMMIMUUSIKA 

Pärnu ranna spaahotell Hedon on avatud ja kurguni külalisi tulvil. Ka muda saabub mudaravilast ehitatud "butiikspaasse" lähiajal, öeldakse hotellis. Küll aga valmistas möödunud nädalavahetusel Hedonis ööbijatele peavalu rannas asuv Sunset oma diskoga. Hotelli akendesse kostis varahommikuni tümakat, noorte keeles "kommimuusikat", diskodel levivate ecstasy-tablettide järgi. Pöetud peadega kommipoisid räuskasid diskoks julgust kogudes öö läbi rannas. Võib ennustada, et värskel neljatärnihotellil seisab ees pikk vägikaikavedu lärmaka klubiga.