Šveitsi lennuliin Swiss ja Portugali lennufirma Tap Air Por­tu­gal on leidnud innovatiivse viisi oma püsiklientide premeerimiseks – boonusmiile ei jagata mitte ainult lendude, vaid ka oma kontosaldo vaatamise eest. TAP Air Portugali Victoria programmi liikmed teenivad kuni 30. septembri­ni 50 miili iga päev, mil WAPi kasutades oma kontoseisu uurivad. Swissil on analoogne kampaania käigus 31. augustini.

Etihad Airways koostöös belglastega

Abu Dhabi lennufirma Etihad on teatanud ­kavatsusest avada koostöös Belgia lennukompanii SN Brussels Air­­line­siga Abu Dhabi - Brüssel - Toronto lennuliin. Kõigest kaheaastane, kuid juba endale nime teinud Etihad lendab marsruudil kolm korda nädalas, pakkudes nii esimese (Diamond), äri- (Pearl) kui turistiklassi (Coral) teenuseid. SN Brussels Airlines müüb koodijagamise käigus kohti nii Brüssel-Toronto kui Brüssel - Abu Dhabi lennusegmentidele.

Ärireisijad ei hülga ­Londonit

Hoolimata terrorist ei tühista ärireisijad Londonisse plaanitud sõite, raporteerib Financial Times. Siiani on ära jäetud vaid üks suurem konverents. Ka Hiltoni hotellikett on ajalehe teateil optimistlik: “Pärast 7. juulit oli mõningaid tühistamisi, kuid enamik neist on uutele päevadele ringi broneeritud. Olime valmis palju halvemaks.”