Vinoteegist on meeldiv võimalus leida ilus ja ainulaadne kingitus, sest seal müügil olevad joogid tavakauplusesse ei satu. Asjalikke kommentaare jagavad sommeljeed Diana ja Ilo, kes soovitavad valitud veini kõrvale sobilikke suupisteid või teie plaanitava õhtusöögi juurde naudingut pakkuva veini.

Veinitoast leiab joogi igale maitsele ja rahakotile. Hinnad algavad sajast kroonist. Kollektsionääridele teadmiseks, et Rein Kasela teeb tellimusi ka Primeur-veinidele.

Lisaks veinidele ja viinamarjapõhistele kangematele napsudele on müügil veiniatribuutikat (kvaliteetsed klaasid, korgitserid jm). Gurmeeosakonnast leiab maitsestatud kohvi, šokolaadi ja kvaliteetset õli.

Igal kolmapäeval kl 19 on avarates ruumides Rotermanni veiniklubi. Algajatel veinisõpradel on võimalus oma teadmisi täiendada kuu esimesel kolmapäeval. Iga kord pakutakse vähemalt 6–7 veini proovimiseks ja sinna juurde ka selgitusi. Teisel kolma­päeval on luubi all kindla veinipiirkonna veinid, kolmandal kolmapäeval sama koolitus vene keeles. Kuu viimane kolmapäev jääb eksklusiivsemate veinide proovimisele.

Kel huvi, palume endast teada anda e-postil rein@manipenny.ee. Ruume saab reserveerida ka personaalseteks koolitusteks või koosviibimisteks (kuni 30 inimest). Veinituba on avatud esmaspäevast reedeni kl 11–19, laupäeval kl 12–19.