Bioloogiline patarei - Igasse majapidamisse, majja ning elamusse bioloogiline patarei, mis toodab soojust, gaasi ja elektrit. Nende tootmiseks kasutab patarei elamises tekkivaid bioloogilisi jääke nagu toidujäägid, rohi, lehed, puidujäägid ning paber, papp ja kartong. Patareis võib kasutada ka fekaale. Ilma lõhnata.

Cool Shoes - külmaseade, mis abistaks miljoneid naisi, kes suvekuumuses või lihtsalt peale pikka jalutuskäiku soovivad osta endale ilusa paari kingi, aga ei saa seda teha, kuna jalad on tursunud ja sobiv number ei mahu jalga. Seade võiks välja näha nagu jalavann, ainult jahutav.

Einestamine kottpimedas - Unustamatu elamus ja teravnenud maitsmismeel.

Elektriautode kaablivaba laadimine - idee elektriautode kaablivabaks tankimiseks. Olemas tehnilised lahendused ja töötav prototüüp. Energiasaatja paigaldatakse asfaltkatte sisse ning sõidukis paikneb vastuvõtja. Maksed toimuvad automaatselt sõiduki vastuvõtuseadme ID tunnuse järgi.

Kanalisatsiooni soojusvaheti - soojusvaheti, mida koos soojuspumbaga rakendades saab reovee jahutada sobivale temperatuurile ning talletatud soojuse tagastada hoone küttesüsteemi.

Keep it Fresh! - Külmkapile mõeldud ekraan, mis annab ülevaate sellest, millised toidukaubad külmkapis peagi riknevad. Tarbija saab vastavalt oma soovile valida millal ja kuidas külmikul olev ekraan teavitab teda riknevast tootest. Info kättesaadavus ka teistest seadeldistest (mobiil jt)

Klassi- ja tööruumide peegellaed - Mootori, valgussilma ja päikesepaneelidega varustatud peeglid suunamaks aknast tulevat looduslikku valgust töötasapindadele. Süsteem on intelligentne autonoomne energialahendus, mis muudab oma asendit vastavalt päikese liikumisele.

Kännu mööbel - Nii väikestest raba kändudest kui suurte puude kändudest tehtud lauad, pingid, toolid ja kapid. Alles jätta poolenisti kännu kuju, kasutada kände nii vertikaalselt kui horisontaalselt.

Kärukõigutaja - Olles ise noor lapsevanem, tundsin ise sellest puudust. Toode oleks suunatud lastevanematele, kellel on vastsündinud laps ja kes kasutavad vankrit. Kasutatakse üldjuhul siis, kui tahad väikelast vankris magama panna, kuid parasjagu ei jaluta (suvel grillides, väljas tööd tehes jne).

Lahedalt Jahe/Stay Cool - külm abiline kuumal ajal. Tegu on joogipurgi, -pudeli ümber käiva “vööga” , mis hoiab joogi jätkuvalt jahedana näiteks kuuma rannailma või mehise saunatamise ajal. Kompaktne, taaskasutatav toode, kasutamiseks neile, kellele meeldib jooki jahedalt nautida.

Lendsaurus - Kokkupandav kummimootoriga ühelabaline vabalennu kopteri mudel. Mudellennukid on traditsioonilised ja paljudele teada, trendikas inimene lennutab kopterit. Sobib huvilistele olenemata soost või vanusest. Lennutada saab nii toas, kui õues.

Lumme kinni jäänud auto kergesti liikuma! - Idee põhineb puidu TUHA erakordsel omadusel puistatuna lumme kinni jäänud auto vedavatele ratastele ja meeter auto sõidusuunda, panna ta kergelt jälle liikuma. Toota ja turustada "lumemaades" pakendatud läbisõelutud tuhka umbes 2liitristes plastmasskanistrites.

Pet Food Center - lemmiklooma/ linnu toiduautomaat, mis toimib individuaalselt lemmikule.

Quotista - Quotista „taasleiutab“ tsiteerimise. Sotsiaalne faktor on Quotista DNA's: kasutajad saavad koguda enda kontole tsitaate, jälgida teisi kasutajaid/teemasid, et avastada läbi tsitaatide häid raamatuid, blogisid, filme, laule jms. Tsitaati lisades saab selle ühe klikiga saata Facebooki või Twitterisse.

R-toilet - vihmaveekogumissüsteem, mis võimaldaks kogutud vihmavett kasutada koduses majapidamises tualetipoti paagi täitmiseks.

Termokohvitops - Kohvimasinad tihedalt üle Eesti, kust inimesed saavad termotopsiga kohvi. Ei mingit sularaha, kuna kiip termotopsi sees toimib justkui kohvi-pangakaart.

Turvaujukad - Ujumispüksid või muu varustus, mis on koostatud või varustatud selliselt, et uppumisohtu sattunu saaks oma pinnalpüsimist tõhustada.

Täispuhutav laste pissipott - Väikesed lapsed ei saa kasutada tavalisi WC-sid. Neile on vaja kaasas kanda väikeseid pissipotte. Täispuhutava pissipoti eelis oleks see, et see mahuks taskusse/käekotti. Potile käib peale kilekott (umbes nagu prügikastile), nii et pott jääb puhtaks ja selle saab pärast jälle taskusse pista.

Virtual Garden - Virtuaalne võimalus kasvatada reaalsel maalapil mahepõllumajanduslikke juurvilju ja aiasaadusi.