Sten ning kolm sõpra panid toona aluse õpilasfirmale 4Poega ja pärast kahenädalast ajude ragistamist mõeldi välja ka toode – valemivihik. Selle sisekaanel on sõltuvalt ainest valemid. Esimese viie aastaga kasvas vihikute tiraaž tuhandelt poole miljonini ning firma laienes Lätti, Leetu ning Soome. Muu kõrvalt õppis Sten Tallinna Tehnikaülikoolis majandust.

Aastal 2008 otsustas Sten ka Londonis äritegevust alustada. 22. märts 2009 oli väljalend. “Täpset plaani mul polnud, kõigepealt oli vaja leida elamiskoht ja siis sai edasi vaadata,” räägib ta. Kuna kümnendast eluaastast oli ta raha säästnud, siis oli, millest elada. Ta hakkas käima Londonis networking-üritustel, et vajalikke kontakte leida.

“Esimese ürituse leidsin internetist. Kui kohale läksin, siis küsisin, kus veel niisuguseid üritusi toimub.” Nädalas käis keskmiselt neljal-viiel sellisel koosviibimisel ning pärast viit kuud otsustas tööle minna. Sten leidis töö kahe nädalaga. “Alguses tahtsin kohe äri teha, aga leidsin, et Eesti loogikaga siin ei tööta,” selgitab Sten. Hetkel töötab ta firmas Quickstart Global ning tegeleb rahvusvahelise äri edendusega.

Käsil on ka läbirääkimised hulgimüügifirmadega valemivihiku Inglismaale toomiseks. Koostöös Londoni Eesti saatkonnaga pani Sten aluse Londoni Eesti Gildile, mis korraldab koosviibimisi Londoni eestlastele.