"Ma ise ka imestan praegu, kui palju staare ma läbi magatasin. Ma ei hoolinud isegi mingitest haigustest!" räägib vormikas tõmmu eesti tüdruk Kätrin (nimi muudetud), kelle isa on prominent.

Kuidas see värk siis Ikkagi käib? "Mingit probleemi pole, absoluutselt!" seletab Kätrin muretult. "Isegi kui sa astud popstaari juurde, et kuule, let's fuck, siis enamik ikka ei keeldu."

Kätrin teab, ta on proovinud. Kogu nipp seisnevat ainult teatud kindlasse seltskonda pääsemises. Kui oled piisavalt usaldust äratanud, muutub ka võimatu võimalikuks.

Üks meisterlikumaid Kätrini partnereid oli Artur Noisy Nationist: "Noh, kõigepealt sattusime mingis seltskonnas juttu ajama. Pärast, nagu alati, toimus hargnemine kellegi poole edasi ja nagu iseenesest olime voodis." Päris meeldejääv öö olla välja kujunenud.

"Meie popparid pole üldse ettevaatlikud, " ohkab Kätrin, kes sai sellised kombed külge Soomest. "Mujal on staarid valivamad, võib-olla sellepärast, et press jälgib nende käike valvsalt. Pealegi pole meil staarikultust kui sellist. Kõik magavad kõigiga ja asi vask."

Näiteks on tütarlaps vallatlenud DJ Meelis Meriga ("häh, ta vahetab naisi nagu sokke!"), Sergeiga Noisy Nationist ("jumala normaalne Inimene!"), DJ Masaga ("Temaga oleme olnud jõle tihedalt!"), Lu:ki noormeestega ("nendega käib semm juba pikemat aega."), Terminaatori trummariga ("ah, vaevalt et tema midagi mäletab!"). Kõige kallimaid Kätrin ei avalikusta.

Enamjaolt on näppe kummi vahele ajavad popstaarid ikka purjus, mõnikord tõstab toonust E-tablett. Hommikul juhatatakse tüdruk bussipeatusesse, veidi parema tähtede seisu puhul tellitakse takso. Nime mäletatakse kaja kui järgmine kord nähakse, küsitakse viisakalt, kuidas läheb. Vahel võib veel teinegi kord teineteise kehasid nautida.

Kasu on mõlemapoolne. Näkk lisab märkmikusse uue ristikese ja poppar sai tasuta läbi ajada. Enamasti harrastatakse turvaseksi, kuigi Kätrin teab ka "meeldivaid" erandeid. Vägistama pole kiputud, "pisema agressiivsuse elab üle".

Lühidalt näeb groupie õhtu- välja nii. Leiad ööklubis endale ohvri, naeratad talle, mitu korda, sobitad tutvust, siis tehakse paar drinki, lobisetakse, kuni istutakse taksosse ja Estonian Dream jätkub kuskil poissmehekorteris. Süütuse kaotas Kätrin 15-aastaselt.

Mis siis oleks juhtunud, kui sa rasedaks oleksid jäänud? "Ma ei mõtle selle peale," teatab Kätrin. "Pole kunagi mõelnud!"

Korraga võtab Kätrini nägu vaimustunud ilme: "Vahel istun ööklubis ja vaatan teiste keelt-kõr va-ajamist pealt. See on nagu mäng, täiesti endasse haarav hasartmäng, ja hoolimata süütundest, on sellest raske loobuda. Põhiline jutt naiste WCs on, et kuule, nägid seda meest, tõmbaks rajalt maha!"