Üks väide oli, et tema raha jäi Venemaal kinni projekti "Moskva". Sinnasamma kadusid "Sunday Timesi" andmetei ka oligarh Boriss Berezovski rahad. Berezovski oli kunagi multimiljardär, kes hooples sellega, et tema tutvustas president Jeltsinile toona Kremilis tundmatut Vladimir Putinit..
Kinnisvaraärimees Scott Young, kes äsja oma Londoni maja neljandalt korruselt surnuks hüppas, on ebatavalise surma läbi kaotanud kaks oma kinnisvarafirma ärijuhti (Paul Castle ja Robert Curtis). Need kukkusid väidetaval metroorongi ette 2010 ja 2012 aastal.

"Sunday Timesi" oletusel ei kuulunud ärimehe Scott Young varad alati temale endale. Osaliselt arvati, et ta keerutab Põhja-Londoni tuntuima maffia, nõndanimetatud "Adamsi perekonna" raha.
Ärimees Scott Young aga oli viimasel ajal hakanud oma osalusi peitma, et mitte jagada neid lahutatud eks-abikaasaga Michelle’iga. Naise palgatud Arizona audiitor L Burke Files oletab, et kui naine oleks saavutanud raha jagamise,, oleks tema kätte sattunud osa võõraid summasid, mida Scott Young lihtsalt "keerutas".

Scott Young üüris Moskvas korterit 8000 dollari eest kuus. Aknast kukkumisele oli politsei andmetel eelnenud Scott Young väljasurumine Londoni Dorchesteri hotelli aknast arvatavalt rahulolematute vene partnerite poolt 2 aastat tagasi. Tookord traagilisi järelmeid ei järgnenud.