Nõmme
Maria Viidalepp

Nõmme kui suvituskohast välja kujunenud linnaosa on kesklinnaga võrreldes oma roheluses ja rahus kui teine maailm – Metsalinn, nagu rahvas teda kutsub. Nõmme naistele loodud õhkõrn kleit taotleb haldjalikkust ning on laen 19. sajandi alguse empiirstiilist. Negližeelaadset (läbipaistev pikk särk) rüüd on naistel paslik kanda isegi igapäevaselt. Aksessuaarina sobivad igas toonis rohimiskindad. Nõmme mees on majaperemees – uhke metsahaldjas. Kannab kollaseid kitsaid retuuse ning edevalt ülespidi ninadega kingi. Valgete mansettidega kuube ehib Nõmme vapil kujutatud männimuster. Retuusid võimaldavad vabal ajal harrastada ka rattasõitu või tervisejooksu.

Pirita

Vassilissa
Pirita on meie suvine rannapärl ja sellepärast iseloomustab ujumiskostüümidel põhinev rõivastus seda regiooni kõige täpsemini.

Õismäe

Karolin Kuusik
Õismäe paarikese riided on inspireeritud rohelusest ja looduskaitse all olevatest taimeliikidest. Lühend “KÕV” tähistab Haabersti kolme osa – Kakumäe, Õismäe, Veskimetsa. Püha aupaiste peade kohal on autokoolides kardetud Õismäe ring.

Lasnamäe

Vassilissa
Lasnamäel on meil praegu üks väljapaistvamaid ja sürrealistlikumaid arhitektuuriobjekte Tallinnas – õigeusu kirik. See iseloomustab regiooni kõige paremini ja seepärast on ka Lasnamäe rahvariided otseselt selle objektiga seotud.

Kesklinn

Britt Samoson

Kesklinna valitseva gängi dresskood on linnaosa vapi motiivi ja rahvusornamentilise triipelemendiga – mugav, sportlik, igati kohane mobiilsele ning kiirustavale kesklinlasele.

Võimaldab tolmurikkas kultuuripealinnas operatiivselt asukohta vahetada (pääsumotiiviga sportjalanõud), säästes sealjuures kasutaja hingamisteid (näorätik).

Mustamäe

Vassilissa
Inspiratsiooni andis linnaosa vapp. Olen Mustamäe suhtes eriti sentimentaalne, sest elan ka ise Mustamäel. Valisin aluseks Eesti lemmikrahvariided – Muhu rahvariided – ja stiliseerisin neid Mustamäe heraldika võtmes.

Kristiine ja Põhja-Tallinn

Vassilissa
Kristiine ja Põhja-Tallinna linnaosade rahvariiete loomisel on lähtutud puhtalt regioonide heraldikast.