Iga päev laeb programmi alla 2000 inimest ning tempo aina kasvab. Joel Simkhai poolt välja mõeldud äpp sai alguses leige vastuvõtu osaliseks, kuid pärast seda, kui briti kultuskoomik ja gei Stephen Fry seda ülimaskuliinses Top Geari saates Jeremy Clarksonile demonstreeris, sai sellest hoobilt kuum kaup.

Mitmed Grindri kasutajad rääkisid ajakirjale „Sunday Times Magazine et Grindri kasutamine on nende seksuaalelu kirjeldamatult rikastanud. Keegi R. ütles, et ta pole kunagi elus veel nii palju seksi saanud. „Viimase kaheksa kuuga olen Grindri vahendusel saanud rohkem seksi kui varasema 20 aastaga!“

Grindri loojatel on kavas aasta lõpuks välja lasta Grindri heterotele mõeldud variant, mis tuleb turule mõne muu nime all ning mis peab aitama seksihimulistel meestel ja naistel kiiremini teineteist leida.

Ajakiri „GQ“ aga avaldas artikli, milles kirjeldab Briti konservatiivide järgmist põlvkonda: geid, hästi riietatud, varakad, vanuses kahekümnendate keskpaigast kuni varaste kolmekümnendateni. Nad on tulevased parlamendisaadikud, mõttekodade juhid, mõjukate ärimeeste ja poliitikute nõuandjad. „Iga olulise heterost konservatiivse poliitiku varjus on tänapäeval veelgi suurem ja tähelepanuväärsem geist nõuandja,“ kõlab nende moodne ütlus.

Tähelepanuväärne on see, et uued A-klassi geikonservatiivid ei huvitu geiõigustest ega paraadidest. Need asjad on nende jaoks juba lahendatud. Nad peavad selliseid üritusi piinlikust tekitavaks ning soovivad, et inimesed rahuneksid maha ning keskenduksid tähtsamatele asjadele.

Neid arenguid vaadates võib öelda, et Eestis ja Baltimaades siiani harrastatav kärarikas, lapsik, vikerkaarelippude ja politseiahelikega geiaktivism on lootusetult üheksakümnendatesse kinni jäänud. Kasvage juba ükskord suureks ja tegelege tähtsamate asjadega, näiteks… majandusega!