“Mulle meeldivad tohutult Leiburi firmamärgi värvid, erkkollane ja veripunane. [-] Suveks on mul Leiburi märk kannika peal. Rannas suspede väel liikudes peaks see hästi silma torkama,” kuulutas Nõia-Intsuna tuntud endine vang.

Seejärel ilmus veebi teinegi lugu, kuid veidi erineva pealkirjaga: “Nõia-Ints tätoveerib Leiburi logo oma kehale”. Seal andis kommentaari Leiburi turundusjuht Asso Lankots. “Spontaanselt vastates on raske hinnata, kas see oleks meile positiivne või negatiivne,” teatas ta.

Persepilt ja lood polnud Postimehe toodang – nad ilmusid hoopis sõsarväljaandes elu24.ee, mida veab Anu Saagim (pildil). Elu24.ee peateemad pannakse välja ka Postimehe veebiküljel ja tol hetkel oli peateema Nõia-Intsu tulevane tätoveering.

Lugejate pahameel läks aga seekord nii suureks, et elu24.ee pidi lugu muutma. Kuid tegi seda talle omasel viisil: palja pee asemele pandud uus foto kujutas osaliselt hägustatud taguotsa!

Praegu kättesaadavas arhiivivariandis on aga loo juures hoopis foto oma tüdruksõpra kallistavast Nõia-Intsust.

Segadus piltidega ei jäänud lugejatele märkamata. Üks kommentaator teatas “otsustage ära juba mis pildi panete”, teine märkis “nii kahju, et ilus pepu pilt kadund ;( tisse on reas sada, aga vahel tahaks üht korralikku mehepeput ka imetleda :)” ja kolmas kahetses: “...OLEKS PIDAND ÄRA SEIVIMA, KRT.!!!!!!!”

Pee-piltide lugu tipnes pärastlõunal ilmunud kolmanda uudi­sega “Leibur toob müügile innovatiivse pagaritoote Saib”. Seda kaunistas foto leivapätsidest.

Anu Saagimile tehti aga kollaste lugude riputamine Postimehe veebis esiküljele senisest raskemaks.